Mamă și fiica, dispărute după ce mașina lor a căzut într-un crater apărut pe o șosea

Author: Alina Petre
Actualizat: 28 sep 2022, 19:56

O mașina a căzut într-un crater apărut pe o șosea

Sursa: Adevarul.ro

Mamă și fiica sunt date dispărute după ce mașina lor a căzut într-un crater apărut pe o șosea. Incidentul s-a produs în Guatemala.

O mamă și fiica ei în vârstă de 15 ani sunt date dispărute după ce mașina lor a căzut într-un crater apărut pe un drum.

Incidentul s-a produs cu 3 zile în urma, iar până acum cele două nu au fost găsite. Șansele ca cele două femei să fie în viață sunt minime. La fața locului au fost trimiși salvatori cu o macara și soldați. 

Citeste si: Elev de 15 ani, ucis de profesor pentru o greșeală de ortografie. Cum a fost posibil

Mamă și fiica, dispărute după ce mașina lor a căzut într-un crater apărut pe drum

Craterul s-a produs pe strada principală din orașul Villa Nueva, din Guatemala, sâmbătă, în urma ploilor torențiale. Acestea au cauzat alunecări de teren.

Două mașini au căzut în craterul de pe șosea, dar celalalt autovehicul a fost scos, iar persoanele aflate în interior au supraviețuit.

În cealaltă mașină se afla o familie întreagă. Mamă și fiica aflate în autoturism nu au fost găsite, tatăl și fratele fetei au fost salvați duminică.

Un inginer specializat în geologie a reușit să detecteze mașina, dar nu se știe însă dacă femeile se aflau încă în interiorul mașinii.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Autoritățile au ordonat întreprinderilor aflate pe o rază de 200 de metri de crater să se închidă, deoarece asfaltul continua să cadă în groapă, trimițând vibrații pe suprafața înconjurătoare, relatează adevărul.ro.

Bărbatul a încercat să-și salveze familia

Bărbatul se afla în mașina cu soția, fiul și fiica sa. El a suferit mai multe răni, iar medicii au fost nevoiți să îi amputeze două degete.

„Au trecut deja trei zile. Nu vrem să se oprească. Le vrem vii sau moarte. Nu vom pleca până nu vor fi găsite. Familia mea nu este completă. ”, a spus bărbatul.

Mamă și fiica, dispărute după ce mașina lor a căzut într-un crater apărut pe o șosea

Craterul s-a deschis sâmbătă seara pe artera principală din Villa Nueva, la sud-vest de capitală.

Salvatorii au coborât pe scări, iar cu ajutorul unei macarale, al detectoarelor de metale și al unui câine de căutare, speră că vor găsi trupurile femeilor. Potrivit pomperiilor „Posibilitatea de a găsi supraviețuitori este nulă.” 

Citeste si: Orbit de gelozie, și-a ucis soția în fața copilului de doar patru ani. Alexandru a înjunghiat-o pe Lilia de mai multe ori, cu un cuțit

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies