Mama lui Marcel Toader, CUVINTE DURE la adresa Gabrielei Cristea: "Erau o pereche potrivita, dar erau de fatada". Vezi cum a reactionat vedeta TV! VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:36

Ieri dupa-amiaza, Gabriela Cristea si-a incheiat socotelile cu Marcel!

Si-a pus hainele in cateva geamantane cu etichete fitoase, care valoreaza cat o masina la mana a doua si dusa a fost! Sau, apropae dusa! S-a intors la apartamentul conjugal la scurt timp dupa aceea sa ii lase sotului geamantanele. Nu de alta, dar sa se asigure toate lumea ca vedeta TV nu vrea sa profite cu niciun chip de pe urma viitorului fost sot! Gabi crede ca de fapt, lucrurile au stat fix invers.


Imediat dupa sarbatorile Pastelui, Gabi e hotarata sa divorteze. Pana atunci, insa, Marcel are timp suficient sa arunce cu noroi in cea care i-a fost alaturi cinci ani. Omul de afaceri si-a acuzat ieri sotia ca l-a inselat cu fost iubit, chiar in perioada casniciei lor.

Si, ca si cand doua personaje principale nu erau suficiente in toata aceasta poveste, cand ne asteptam mai putin si-a facut aparitia si al treilea: mama omului de afaceri! In ajun de Sarbatori, Gabi vrea sa uite toate problemele prin care a trecut.
Vrea un divort civilizat si o perioada in care sa-si gaseasca linistea.

Editia de aseara a emisiunii" WOWbiz" a fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor. Cu aproape 5% rating pe targetul comercial si o cota de piata de peste 15 procente, Kanal D a fost cel mai urmarit post de televiziune in acel interval. De altfel, Kanal D a fost pe primul loc dupa media zilnica inregistrata.
Cu un rating de aproape 3 procente si o cota de piata de peste 14 la suta pe targetul all urban, Kanal D a depasit principalii concurenti, Antena 1 si Pro TV.