Mama lui Jador, dezvaluiri uluitoare: "Jador inca o iubeste pe fata asta!" Iata cum a reactionat Simina cand a aflat ce simte cu adevarat fostul ei iubit pentru ea!

Jador a fost deconspirat de catre mama sa.

In editia de astazi, mama lui Jador a fost sunata de Jador chiar in prezenta Andreei Mantea si a fostei sale iubite, Simina, pentru ca aceasta sa faca lumina in ceea ce priveste situatia tensionata creata intre ei. Intrebata de Andreea ce detalii stie din culisele relatiei fiului ei cu Simina, mama lui Jador a marturisit ca acesta inca are sentimente fata de fosta lui iubita, in ciuda atitudinii afisate deseori.

"Jador încă o iubește pe fata asta. E imposibil ca fata să nu-i spună mamei. Atâta mi-am dorit, să aud de la fată dacă da sau nu. Să nu mai sară la bătaie băiatul ăla!", a spus mama lui Jador.

”A zis că ce se vede la televizor ar da de înțeles că ar mai avea ceva cu ea. Sincer vă zic, nu am încercat să vorbesc cu ea”, a mai adaugat femeia.

”Jador mai are sentimente pentru ea?”, a întrebat Andreea Mantea.

"Nu se vede? E matur, are 24 de ani, el iubește, nu au murit acele sentimente, dacă au curs lacrimile lui aici!", a spus mama lui Jador.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate