Mama Geta reacționează după dezvăluirile pe care iubita lui Culiță Sterp le-a făcut despre relația pe care o are cu familia artistului: ”Suferință, trăiri, trădări”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 19 oct 2022, 08:55

Mama Geta reacționează după dezvăluirile pe care iubita lui Culiță Sterp le-a făcut

Sursa: Instagram

Mama Geta a oferit prima reacție, după dezvăluirile făcute de logodnica lui Culiță Sterp, în legătură cu relația pe care o are cu familia artistului.

Dacă lucrurile păreau că merg ca pe roate în familia Sterp, ei bine, în

realitate situația este cu totul alta, iar adevărul a ieșit la iveală imediat după nunta Getei cu Sebastian, atunci când Ileana Sterp a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre relația pe care o are cu logodnica lui Culiță, care, la un moment dat, îi era cea mai bună prietenă, însă relația lor s-a răcit. Acum, a venit rândul mamei Geta să ofere o reacție, după ce iubita fiului său a vorbit despre relația
pe care o are cu familia acestuia.

Mama Geta, despre dezvăluirile făcute de iubita lui Culiță

Citeste si: Culiță Sterp, adevărul despre despărțirea mamei Geta de tatăl lor: "Nu aveam noi și el le dădea!" Care a fost singura patimă a părintelui fraților Sterp

Recent, iubita lui Culiță a făcut o serie de declarații despre relația pe care o are, de fapt, cu

familia viitorului său soț. Declarațiile ei au stârnit o mulțime de reacții în online, din partea internauților, dar și din partea membrilor familiei.

Acum, mama Geta a oferit prima reacție, chiar pe pagina personală de Instagram, acolo unde este foarte activă. Mai exact, mama lui Culiță a distribuit un videoclip în care Lidia Fecioru este protagonistă, care vorbește despre faptul că în spatele unui caracter puternic există

multă suferință, în cadrul emisiunii ”În oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

„În spatele unui caracter puternic pe care îl văd oamenii și tu îl afișezi există multă suferință, concesii, trăiri, trădări, pentru că toate chestiile ăstea te călesc și ajungi  să fii puternic e când cauți țelul prin toate focurile.”,  spunea Lidia Fecioru în videoclipul distribuit de Mama Geta, pe pagina personală de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Gestul Ilenei Sterp care a fost aspru judecat de către internauți. Sora lui Culiță Sterp a răbufnit: „Eu nu consum”

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Iancu Sterp a reacționat și el la scurt timp

Iancu, mezinul familiei Sterp, a vorbit și el despre cele spuse de cumnata sa în mediul online și spune că așa sunt femeile, fac din țânțar armăsar.

"Cât despre conflictul dintre Ileana, mama și iubita lui Culiță, nu e nimic nou. Nu au de la ce se certa, numai că așa sunt femeile. Fac din țânțar armăsar și apoi le trece, se împacă. Iar se ceartă, iar se împacă. Și noi, bărbații, facem uneori așa, doar că ele o fac mai des. Dar nu suntem certați cu iubita lui Culiță sau cu familia ei. Doar că ați văzut că în orice familie, că în orice casă, mai sunt certuri, dar important este să rămânem uniți, a spus Iancu. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba! Artistul a vorbit despre gestul fostei sotii care l-a deranjat foarte tare: "A postat intenționat, trebuia să tină pentru ea"

 

Comentariul emoționant pe care i l-a lăsat logodnica lui Culiță Sterp la o fotografie: „Uite cum îmi fac rău singură”

 

 

 

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.