MAMA Biancai Dragusanu vorbeste despre relatiile fiicei ei! "I-am spus sa se fereasca foarte mult de fotbalisti" VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:54

Dupa ce ieri Madalin Ionescu i-a luat un interviu Biancai Dragusanu, referitor la relatia ei cu Adrian Cristea, astazi prezentatorul emisiunii Drept la tinta a stat de vorba cu mama acesteia.

Vorbind despre relatiile amoroase ale fiicei ei, ea a dezvaluit ca i-a spus Biancai sa se fereasca foarte mult de fotbalisti.

"Nu pot sa dau asemenea sfaturi. Noi doua povestim, Bianca stie parerea mea despre toti iubitii pe care i-a avut.
Cu Adrian Cristea m-am vazut rar. I-am spus Biancai sa se fereasca foarte mult de fotbalisti".


Intrebata daca fata ei este intr-adevar fericita in aceste momente, in ciuda despartirii de Adrian Cristea, mama ei a raspuns afirmativ.

"Dupa cate o cunosc eu, cred ca o duce bine. Este mai linistita si stie ce vrea".


Ea a dezvaluit ca o sfatuieste destul de des pe Bianca sa nu
se marite.

"Are timp. Cu cat esti mai matur si cu cat trec anii mai mult cu atat zic eu ca alegerea este mult mai potrivita. Anii astia nu se mai intorc niciodata".

Mama Biancai a mai spus ca nu o sfatuieste pe fata ei sa se intoarca la Adrian Cristea insa a subliniat ca ii respecta deciziile.

Bianca a dezmintit zvonurile care spun ca ea ar fi
avut mai multe relatii cu diversi fotbalisti in ultimii ani.

"Singurele relatii pe care le-am avut in ultimii cinci ani au fost cu Catalin Botezatu si cu Adrian Cristea. Nu a mai fost niciun barbat in viata mea in acest timp", a spus Bianca.

Cu toate ca s-a despartit de fotbalist, Bianca recunoaste ca acesta are multe calitati pe care le apreciaza si ca, din acest punct de vedere, seamana foarte mult
cu tatal ei.