Mai rau ca sclavii! Asa au ajuns sa fie tratati mai multi romani care s-au dus la munca in Anglia

Dezvaluirile sunt facute de reporterii englezi care au reusit sa intre cu o camera ascunsa intr-un depozit al ororilor. Imaginile, insa, sunt contestate de reprezentatii depozitului.

Au plecat din Romania cu gandul la un trai mai bun si un salariu pe masura. Au gasit dezastru si munca pana la epuizare  in Anglia.

Totul a fost filmat cu o camera ascunsa de reporterii englezi intrati intr-un depozit sub pretextul ca isi cauta slujba. Asa au aflat, spun ei intr-un reportaj- ca oricine isi doreste sa devina supraveghetor aici, trebuie sa puna presiune pe muncitori astfel incant sa reziste cate 15-16 ore la munca.

Managerul depozitului are, insa, alta varinta: „Ridicam mari semne de intrebare asupra veridicitatii imaginilor difuzate de Channel 4 News. S-au folosit imagini trunchiate si declaratii asemenea.”

Imaginile si informatiile difuzate sunt reale, sustin reprezentatii televiziunii. Reportajul vrea sa scoata la iveala conditiile inumane de lucru pe care sunt nevoiti sa le accepte romanii angajati la straini.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate