Mai multe pistoale și grenade defensive au fost descoperite în pădurea Băneasa. Polițiștii au intervenit imediat

,
arme padurea baneasa

Gemantan cu arme, descoperit în pădurea Băneasa

[Sursa foto: Instagram politia rutiera]

Poliția Capitalei a anunțat că un geamantan plin cu arme și muniție a fost descoperit în pădurea Băneasa. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști care au investigat zona.


In articol:

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că un bărbat a descoperit, îngropat în pământ, un geamantan cu arme și elemente de muniție. Autoritățile au intervenit rapid, deplasându-se la fața locului.

Arme și muniție, îngropate în pădurea Băneasa. Ce au anunțat autoritățile? 

În cursul zilei de duminică, un bărbat a alertat autoritățile la numărul de urgență 112 după ce a descoperit în pădurea Băneasa un geamantan suspect, în care se aflau arme și muniție. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a precizat că la scurt timp după apelul telefonic, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au deplasat la fața locului și au început investigațiile pentru a vedea despre ce fel de arme este vorba.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a anunțat că este vorba despre 2 pistolete, 2 arme semiautomate, 4 grenade defensive, dar și elemente de muniție, acestea aflându-se în stare avansată de degradare. Armele au fost ridicate în cele din urmă de autorități și urmează să fie expertizate. Nu se cunosc detalii despre modul în care au ajuns armele să fie îngropate în pădurea Băneasa sau despre persoana care le-a îngropat în pământ.

Citeste si: LIVE UPDATE A cincea zi de război în Ucraina. Elveția îngheață conturile rușilor implicați în invazia Ucrainei

„La data de 27 februarie 2022, prin apel 112, un bărbat a sesizat faptul că a descoperit în pădurea Băneasa, îngropat, un geamantan în care se aflau, la prima vedere, arme și elemente de muniție.

La fața locului, s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au demarat investigațiile.

În interior, au fost găsite, în avansată stare de degradare, 2 pistolete, 2 arme semiautomate și 4 grenade defensive, precum și elemente de muniție.

Au fost ridicate și transportate la Institutul de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în vederea expertizării.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.”, se arată în comunicatul transmis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

arme ingropate padurea baneasa

Armele îngropate în pădurea Băneasa erau în stare de degradare 

[Sursa foto: Instagram padurea baneasa ]

Citeste si: LIVE UPDATE Negocierile dintre Rusia și Ucraina continuă. Delegațiile au luat pauză după 4 ore de discuții

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

O nouă lovitură pentru Vladimir Putin: „Suspendarea statutului de preşedinte de onoare şi ambasador”

Uraganul din Florida l-a făcut pe Biden să lase rivalitățile de-o parte

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Volodimir Zelenski este urmărit de grupul Wagner! Cine sunt mercenarii care vor să îl asasineze pe președintele Ucrainei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies