Maestrul Jean Constantin, ingropat printre morminte opulente

Luxul din timpul vietii continua, pentru unii, si in viata de apoi. Asa se face ca unul dintre cele mai mari cimitire din Constanta a ajuns sa arate ca un cartier rezidential.

Intre atatea cavouri opulente un sigur mormant modest. Cel al unicului Jean Constantin. Daca in timpul vietii au avut tot ce si-au dorit, de ce pe lumea cealalta n-ar fi la fel?! Termopane ca la vilele cu turnulete, vitralii, marmura si statuete! Confort 1 in cimitirul central din Constanta!

Cine nu si-a permis sa isi ingroape mortii in lux se uita lung prin termopanul lustruit. Inauntru, te uimeste tot dichisul: mese si scaune, covoare, ba chiar si boluri pline de dulciuri!

Daca unii au lasat ciocolata la capataiul mortului, altii au avut grija sa puna in cavou chiar si o tabla de sah. Nu pentru raposati, ci pentru cei vii, care intre doua bocete, isi mai exerseaza mintea cu Regele si Nebunul.

De departe bomboana de pe coliva este o constructie care, daca am teleporta-o in oras, cu siguranta ar strange mai multi turisti curiosi decat o face un muzeu: "acoperis din tigla, pereti stralucitori iar usa si geamurile, din termopan. Singurul lucru care deosebeste aceasta incapere de una normala este mormantul din interior".

Printre constructiile opulente, un mormant absolut obisnuit iti atrage atentia. Aici se odihneste unicul Jean Constantin. Bietul actor s-ar rasuci in mormant daca ar vedea cum vor altii sa ramana in memoria oamenilor.

Cei care au schimbat fata cimitirului au facut-o cu acte. Odata cumparat locul de veci, fiecare familie are dreptul sa isi impodobeasca mormantul asa cum considera de cuviinta.
##VIDEO111518##

Citeste si: Dragnea a dat lovitura direct din închisoare! La mijloc e un contract de 11 milioane de euro - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies