MADE IN ROMANIA! Angajatii de la Drumuri au MASCAT GROPILE de pe autostrada cu VOPSEA DE MARCAJ VIDEO

Ca intru un film prost! Asa arata drumul national care leaga Galati de Vaslui.

Ai zice ca pe aici s au semanat gropile de primavara, la ce slalom fac soferii printre ele. Pe unele le evita, pe altele nu au cum sa le rateze. Angajatii de la drumuri au gasit solutia, tipic romaneasca: In loc sa le asfalteze au trecut cu vopseaua pentru marcaj prin mijlocul adanciturilor, doar, doar nu le-or mai vedea soferii.

Si nu va ganditi ca angajatii cu exces de zel de la drumuri au pictat gropile doar pe cativa metri! Oamenii au facut treaba ca la carte. Nu mai putin de 50 de kilometri de drum ciuruit a fost marcat regulamentar, ce-i drept, spre uimirea soferilor care isi pun mainile in cap cand le vad opera.

Surse din cadrul Companiei Nationale a Drumurilor au spus ca respectivele marcaje erau absolut necesare, avand in vedere ca o asemenea lucrare nu s-a mai executat de ani buni. Doar ca, intre noi fie vorba, s-a cam pus caruta inaintea calului si asa s a ajuns la o manopera :"Made in Romania".

Si unde nu e marcaj si nici asfalt, in Romania gropile se umplu cu floricele. Asa s-a intamplat pe un drum national din Bihor unde zeci de soferi au semnalizat gropile din asfalt cu cate o panseluta, ca tot e primavara.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate