Madalina Pamfile a rupt tăcearea și a povestit despre conflictul de la "Bravo, ai stil! Celebrities"": S-a zis că eu iau steluțe datorită lui că are o poziție socială!"

,
Madalina Pamfile, adevarul despre conflictul cu Ioana Filimon la Bravo, ai stil! Celkebrities

Madalina Pamfile, dezvaluiri despre cearta cu Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Madalina Pamfile, fosta concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities, a vorbit in premiera despre motivele care au dus la conflictele rasunatoare din platou.


In articol:

Madalina Pamfile, una din cele mai elegante prezente de la Bravo, ai stil! Celebrities, a avut și câteva curbe dramatice că să spunem așa în competiție unde a răbufnit la adresa Ioanei Filimon, o alta fosta concurenta.

Madalina a fost furioasa pe faptul că s-a adus în discuție familia ei, însă la baza întregului conflict, se pare, au stat mesajele din online pe care le-a primit în legătură cu iubitul ei.

Citeste si: Madalina Pamfile, adevărul despre infectarea cu coronavirus: "Vreau să lamuresc aceasta situație pe online s-a zis că de ce nu s-a intrat în carantina!"

Madalina nu a mai rezistat și a avut o ieșire nervoasa la adresa Ioanei Filimon, apoi recunoscând în ultima ediție în care a apărut că a exagerat puțin, însă nu dorește că acest subiect să fie atins deoarece este foarte sensibil. Acum, în cadrul emisiunii Teo Show, Madalina Pamfile a dezvăluit cum s-a ajuns la acel scandal imens și ce a deranjat-o atât de tare.

Madalina Pamfile despre scandalul cu Ioana Filimon si despre mesajle primite din online in timpul Bravo, ai stil! Celebrities

Cum s-a infectat Madalina Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities cu coronavirus

De unde a luat Madalina Pamfile, fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, coronovirus

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Am fost prima concurenta care a plâns în emisiune. Da, mă recunosc. Noi avem multe ore de filmat, se aduna diverse emoții și situații și nu am știut să delimitez acea situație, să vorbesc ce am eu de zis cu Ioana și să transmit un mesaj celor de acasă

și ce a fost pe online. Eu trebuia să spun că mă adresez celor de acasă, nu că Ioana ar fi vinovata. Ea a confirmat ceva și cei de acasă au crezut 100% o situație financiara. Nu concurentele sau situația m-au rănit, ci mesajele celor de acasă.

Citeste si: Amna este noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities! Prima apariție a cântăreței în cadrul competiției

Madalina Pamfile despre rabufnirea la Bravo, ai stil! Celebrities

Au încercat să îmi diminueze toate eforturile pe care le-am făcut în emisiune pentru că fiind cu cineva cu o situație mai buna, tot ceea ce am făcut acolo era datorita lui, datorita lui am putut să îmi iau stilist. Nu, stilistul meu a fost la 4-5 fete. Că datorit lui obțin steluțe că nu stiu cine e și ce face.

Partea cu familia doare mai mult. Cei de acasă cu dat-o că, a, l-ai ales, i-ai făcut doi copii. I-am făcut împreună și doi copii făcuți din iubire și nu aș vrea să se răsfrângă asupra copiilor mei și acestei iubiri pe noi o trăim zi de zi. Nu aș vrea că fetele mele să citească astfel de lucruri și că au fost făcute cu alt motiv decât cel real. Încerc să le ofer cea mai buna educație."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Madalina Pamfile, adevărul despre infectarea cu coronavirus: "Vreau să lamuresc aceasta situație pe online s-a zis că de ce nu s-a intrat în carantina!"

CUTREMUR în Spania: Infanta Cristina anunță SEPARAREA de soțul ei, fost handbalist, după 24 de ani

Se majorează alocaţiile pentru copiii români la peste 7 milioane de lei pe lună.  Decizia va fi anunţată de Curtea de Justiţie a UE

Amna intră în bătălia stilistică “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 1 decembrie!

Ruxi de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, complet dezbrăcată pe rețelele sociale. Imaginile care au pus internetul pe jar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies