“Mă numesc Züleyha” revine cu un nou sezon, în curând, la Kanal D!

,
Ma numesc Zuleyha

Serialul ''Ma numesc Zuleyha'' revine la Kanal D Romania

Kanal D continuă să le ofere cele mai frumoase surprize fanilor serialelor turcești, aceștia vor putea urmări, în curând, cel de-al treilea sezon al îndrăgitului serial “Mă numesc Zuleyha” (titlul original: Bir Zamanlar Çukurova).


In articol:

Continuă așadar istoria unei iubiri unice, ce se derulează în Istanbulul anilor ’70, dar și pe tărâmurile fertile din Adana, locuri ce poartă amprenta unor întâmplări în care se scriu povești despre curaj și iubire, dar și despre orgolii, ambiție și tiranie. Telespectactorii se vor bucura de distribuția excepțională a acestei producții din care îi reamintim pe actorii Hilal Altınbilek, Uğur Güneș și Vahide Perçin.

“Mă numesc Züleyha” revine cu un nou sezon, în curând, la Kanal D!

În noul sezon “ Mă numesc Züleyha ” fanii indragitului serial îi vor revedea pe eroii preferați, Yilmaz Akkaya (interpretat de Uğur Güneș) și Züleyha (interpretată de Hilal Altınbilek), doi tineri care se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea în care trăiesc și de prejudecățile vremii.

ÎI regăsim pe cei doi îndrăgostiți în situații dificile: Züleyha suferă în închisoare, unde este închisă pentru că a atentat la viața soțului său, Demir Yaman (Murat Ünalmıș), iar Yilmaz, continuă, atât cât poate, să îi poarte acesteia de grijă, astfel încât tânăra femeie să treacă peste acest context nefericit cât mai ușor cu putință. 

Citeste si: El va rămâne pentru totdeauna cel mai important bărbat din viața celebrei Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha! Iată cum au fost surprinși

Totodată, Mujgan, soția lui Yilmaz, nu renuntă la obsesia ei pentru Züleyha. Mujgan, care se face vinovată de încarcerarea frumoasei Züleyha, este decisă să scape definitiv de aceasta, convinsă fiind că între Yilmaz și fosta iubită încă există sentimente puternice. Hunkar (Vahide Percin), mama lui Demir, intervine asupra eliberării nurorii sale și reușește să-și convingă fiul să își ierte soția pentru fapta sa.

Züleyha nu bănuiește însă că eliberarea din închisoare îi poate aduce moartea…

Nu ratați, în curând, la Kanal D, un nou sezon al îndrăgitului serial “Mă numesc Züleyha”, o poveste emoționantă despre puterea incredibilă a iubirii, cu Uğur Güneș și Hilal Altınbilek, în rolurile principale.         

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha", aparitie ravasitoare la bratul unui barbat misterios!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Mujgan din serialul "Ma numesc Zuleyha", momente de cumpana! Frumoasa actrita Melike Ipek Yalova trece prin cea mai neagra perioada a vietii sale!

Putin nu și-a luat gândul de la Kiev: Șiderul de la Kremlin ia în calcul un nou asalt asupra capitalei Ucrainei (presă)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Hilal Altinbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha", aparitie ravasitoare la bratul unui barbat misterios!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies