Celebra actriță Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, prima apariție alături de noul ei iubit! Iată cine este bărbatul care a cucerit-o iremediabil!

,

Îndrăgita Hilal Altinbilek este una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe din Turcia.


In articol:

La cei 30 de ani, actrița Hilal Altinbilek a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare demonstrând un talent desăvârșit și o carisma deosebită. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasă actrița în serialul Karagul, în anul 2015, iar ulterior în producția de excepție Mă numesc Zuleyha în care a interpretat rolul principal.

Celebra actriță Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, prima apariție alături de noul ei iubit!

Hilal Altinbilek s-a născut în anul 1991, în Izmir, într-o familie de intelectuali. Deși a început să ia lecții de actorie încă din copilărie, peste ani Hilal a decis să studieze Facultatea de Management Economic, în cadrul Universității Ege și abia apoi s-a reorientat către actorie, deoarece nu a putut să renunțe definitiv la marea să pasiune și la visul de a deveni o actrița apreciată și adulată de public.

Deși a încercat mereu să păstreze discreția atunci când a venit vorba despre viață să personală, actrița Hilal Altinbilek a fost văzut de curând în public alături de noul ei iubit, despre care presă din Turcia scrisese deja câteva informații însă care nu fuseseră confirmate de celebra actrița.

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", marturisiri neasteptate despre cea mai intensa scena de dragoste filmata pana acum in serial!

Recent, îndrăgita Hilal Altinbilek a fost zărită alături de iubitul ei, celebrul scriitor Metin Hara, in varsta de 39 de ani, în timp ce își plimbau câinele. Până nu demult, Metin Hara a fost iubitul faimoasei Adriana Lima, dar se pare că șarmantului bărbat i-a picat cu tronc frumoasă actrița Hilal Altinbilek și formează un cuplu de câteva luni.

Anul trecut se speculase în presă din Turcia faptul că Hilal ar fi avut o relație cu fostul ei coleg din serialul Mă numesc Zuleyha, celebrul actor Kerem Alisik, însă cei doi nu au confirmat nimic nici până în ziua de astăzi.

hilal altinbilek

Hilal Altinbilek, alaturi de noul ei iubit, Metin Hara

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha", aparitie ravasitoare la bratul unui barbat misterios!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au ajuns romii în principatele române. Statistic, ei sunt mult mai numeroşi decât în orice ţară

Hilal Altinbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha", aparitie ravasitoare la bratul unui barbat misterios!

Accident oribil în Formula 2: o mașină a aterizat direct peste pilotul advers/ Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce avere fabuloasa are celebrul actor turc Murat Unalmis, care a dat viata personajului Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha"!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies