Cum arată apartamentul lui Ion Țiriac, cât 10 terenuri de tenis, cu un pat de 16 metri pătrați tapițat cu piele de elefant FOTO

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 mai 2024, 11:48

Lux absolut: Cum arată apartamentul lui Ion Țiriac, cât 10 terenuri de tenis

 
Sursa: VIVA

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați sportivi și foști sportivi din lume, deține un apartament de lux impresionant, reflectându-i averea colosală de 1,7 miliarde de euro.

Penthouse-ul lui Ion Țiriac este situat în complexul rezidențial Stejarii, dezvoltat de Țiriac în mijlocul pădurii din Băneasa, București, se întinde pe o suprafață de 2.460 de metri pătrați, echivalentă cu aproape zece terenuri de tenis.

Cum arată apartamentul lui Ion Țiriac

Apartamentul este un adevărat palat modern, oferind confort și opulență la cele mai înalte standarde. Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale locuinței este patul de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant, situat într-un dormitor de 100 de metri pătrați.

Baia principală a penthouse-ului are o suprafață de 250 de metri pătrați, oferind un spațiu generos pentru relaxare și îngrijire personală.

În plus față de aceste încăperi impresionante, apartamentul dispune de camere ultra spațioase, toate dotate cu climatizare centralizată și încălzire prin pardoseală. Designul interior al apartamentului reflectă clar pasiunea lui Țiriac pentru vânătoare, cu numeroase elemente decorative și obiecte de colecție expuse în diverse zone ale locuinței.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine sunt miliardarii români care se află în topul Forbes. Frații Pavăl și Daniel Dines se numără printre ei

Apartamentul lui Ion Țiriac, înscris la categoria „Amenajări interioare” în cadrul „Anuala de Arhitectură” 

În 2012, locuința miliardarului a fost înscrisă la categoria „Amenajări interioare” în cadrul „Anuala de Arhitectură”, însă nu a câștigat niciun premiu.

Totuși, expunerea publică a imaginilor din interiorul apartamentului a oferit o privire detaliată asupra luxului și eleganței care caracterizează locuința lui Ion Țiriac. Aceasta rămâne una dintre cele mai spectaculoase și somptuoase reședințe din România.

Citește și: Câți ani are copilul care l-a corectat pe miliardarul Ion Țiriac? „Câți ani ai, Vasilică?”

„Viaţa mea personală îmi aparţine. Asta o am numai pentru mine, atâta timp cât nu sunt obligat să o împart, ca personalitate publică, cu toată lumea.

Şi casa mea personală îmi aparţine şi nu mă abat aproape niciodată de la acest principiu. De data asta m-am abătut, dar o să fie o excepţie rarisimă”,   declara Ion Țiriac pentru VIVA!

Penthouse-ul este în Stejarii Country Club, aici locuind și Ion Ion Țiriac – fiul lui Ion Țiriac, dar și Simona Halep.