Lupu, fostul concurent de la EXATLON, abia intors acasa, este tot cu gandul la "Razboinicii" sai! "O experienta pe cinste, o lectie de viata! Cu mare incredere m-as duce inapoi!" Iata care au fost primele sale declaratii, la revenirea in tara!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mar 2018, 14:56

Lupu, cel mai recent eliminat de la Exatlon in aceasta saptamana, a revenit astazi in Romania, fiind asteptat la aeroport de mama lui si de prieteni.

Lupu a fost nominalizat pentru eliminare din echipa Razboinicilor impreuna cu Alina si Roxana, insa a strans cele mai putine voturi de sustinere din partea telespectatorilor si, astfel, a fost nevoit sa se intoarca acasa.


"O experienta pe cinste, o lectie de viata, am invata foarte multe chestii si chiar o sa ma folosesc pe viitor de tot ceea ce am invatat acolo! Am fost cat de cat sinceri pe final unul cu celalalt, am reusit sa discutam un pic! Atuuri sportive avem cu totii, doar ca trebuie sa fim putin mai calmi si
sa ne gandim inainte de a face anumite actiuni!", a spus Lupu.
Lupu a tinut sa le transmita un gand bun si fostilor sai colegi de echipa, ramasi in competitie. Acesta a marturisit ca ii va sustine de acasa si ca isi doreste enorm ca razboinicii sa lupte in continuare si cred cu tarie ca macar unul dintre ei va ajunge in finala.
"Sa traga cat pot ei de tare, pentru ca au potential si stiu ca unul dintre ei sigur va ajunge in finala!", a adaugat Lupu.


 

 

Taguri:

Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei. Teodora a pornit încrezătoare spre cameră și deloc uimită de alegerea lui Patrick.