Lună plină februarie 2020. Schimbări majore pentru zodia Scorpion

,
Lună plină februarie 2020. Schimbări majore pentru zodia Scorpion
Lună plină februarie 2020. Schimbări majore pentru zodia Scorpion

Lună plină februarie 2020. Lună plină poate fi văzută pe 9 februarie 2020, duminică, și vine cu schimbări mari pentru nativii din Scorpion și pentru cei cu ascendent în această zodie.


In articol:

 

Lună plină. Nativii din Scorpion au parte de schimbări în zona profesională, după ce Venus intră în Berbec.

„Venus intră în Berbec. La voi se întâmplă în zona profesională. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc, însă trebuie să fiți mai onești. Să nu vă ascundeți, să spuneți lucrurile pe nume. Fiți curajoși!

Pentru cei care au copii, veți deveni mai atenți la nevoile lor. Vă faceți un plan de lungă durată. Aveți grijă. E Lună Plină la sfârșitul săptămânii. Pentru cei care nu și-au dat seama de drumul lor profesional... se vor întâmpla niște lucruri.

(...) Trebuie să vă gândiți. Și dacă sunteți la pensie, poate vă găsiți o pasiune nouă. Nu mai lăsați să treacă timpul", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Lună plină februarie 2020. Schimbări majore pentru zodia Scorpion
Lună plină februarie 2020. Schimbări majore pentru zodia Scorpion

Ce reprezintă Luna plină

Luna plină este faza lunară care apare atunci când Luna văzută de pe Pământ apare complet luminată de Soare. Aceasta se întâmplă când Luna este în opoziție cu Soarele, adică Pământul se află aproximativ pe linia care unește Luna cu Soarele, mai exact atunci când longitudinea ecliptică a Soarelui și a Lunii diferă cu 180 de grade.

Eclipsele de lună

Eclipsele de lună pot avea loc numai în faza de lună plină, când Luna trece prin umbra Pământului.

Eclipsele de lună nu apar în fiecare lună, pentru că orbita Lunii și a Pământului nu sunt exact coplanare și deci Luna trece de obicei fie pe deasupra umbrei Pământului (aflată în planul ecliptic), fie pe sub ea.

Citeste si: Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 7 FEBRUARIE 2020. Incepe un weekend fierbinte!

Citeste si: Prognoza meteo. Vremea se dezlantuie in toata tara: este cod portocaliu de viscol, la Bucuresti va ninge din nou

Citeste si: Vremea in urmatoarele zile: cat mai ninge si cat de ger va fi in tara

Eclipsele lunare pot avea loc numai atunci când luna plină are loc în apropierea celor două noduri orbitale, fie nodul ascendent, fie cel descendent. Acest lucru face ca eclipsele să se producă aproximativ la fiecare 6 luni și adesea la două săptămâni înainte sau după o eclipsă de soare, potrivit wikipedia.

Intervalul de timp dintre două faze ale lunii de același fel, numit lună sinodică, este în medie de aproximativ 29,53 zile. Prin urmare, în calendarele lunare în care fiecare lună începe de la luna nouă, de exemplu calendarul islamic, luna plină cade pe data de 14 sau 15 ale lunii.

O lună a unui astfel de calendar are un număr întreg de zile și astfel durata ei este de 29 sau 30 de zile.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce a apărut pe contul de socializare al lui Lucian Barbu la scurt timp după ce a părăsit Survivor România 2021! Fanii sunt în delir

SCHIMBARE TOTALĂ, prin OUG: șoferii își vor RECUPERA daunele din accidente direct de la propriii asiguratori

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 27, sezonul 1, miercuri, 20 ianuarie- VIDEO

Catalin Botezatu, marturisiri incredibile despre Bianca Dragusanu! "Bianca e creatia mea!" Celebrul designer are inca sentimente pentru fosta lui iubita?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies