Lună Nouă februarie 2023: Zodiile avantajate de astre! Este perioada lor de aur

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 07 feb 2023, 15:15
luna noua februarie 2023 Foto(4)

Zodiile avantajate de Luna Nouă din februarie

Sursa: PixaBay

Luna Nouă din februarie 2023 cade în semnul Peștilor și marchează începutul schimbărilor importante. Pe ce dată are loc acest fenomen și care sunt zodiile avantajate de Luna Nouă?

Luna Nouă din februarie 2023  cade în semnul Peștilor și, potrivit astrologilor, marchează o perioadă de reculegere interioară, de renunțare la toate limitările și de clarificare a tot ceea ce trebuie să dispară din viața ta odată pentru totdeauna. Sub Luna Nouă din februarie 2023, zodiile își depășesc temerile și dau frâu liber imaginației. 

Citește și: Zodiac Chinezesc: Anul 2023 este Anul Speranței. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă. Vor avea parte de o perioadă magică

Luna Nouă din februarie 2023. Dată și semnificație 

Lună Nouă februarie 2023. Luna Nouă este faza Lunii în timpul căreia Luna, în revoluția sinodică, se află între Pământ și Soare. În timpul acestei faze, ea nu se află, prin urmare, pe cerul nocturn. În timpul zilei, faptul că fața vizibilă nu este iluminată de Soare și se află aproape de discul solar, o face dificil de observat cu ochiul liber. Un astfel de fenomen va avea loc pe data de 20 februarie 2023, atunci când Luna Nouă cade în semnul Peștilor. 

Din punct de vedere al semnificației astrologice, Luna Nouă din 20 februarie 2023 este o Lună a intuiției profunde,  așa că, dacă ești în ton cu ea și urmărești semnele, „te va conduce din întuneric la lumină”. Peștii îți cer să ai încredere și în fluxul vieții, în faptul că totul se întâmplă pentru tine, ca să crești, să evoluezi și să te miști în direcția în care ești menit să mergi. 

Chiar și atunci când vine vorba despre finaluri, de a pune punct unui capitol, ai încredere în intuiția ta în această perioadă. Sub Luna Nouă din februarie vei știi pur și simplu care este decizia corectă. 

Zodiile avantajate de Luna Nouă din februarie 2023 

Luna Nouă din februarie îți reamintește că, deși nu poți controla întotdeauna cum curg valurile vieții, depinde de tine cum reacționezi la ele.

Dacă nu-ți place unde te afli, Luna Nouă din februarie te îndeamnă să faci ceva! Renunță la poverile care te țin pe loc: frica, îndoiala, vina, rușinea, resentimentele și vinovăția, toate acestea sub obstacole în calea fericirii tale. 

Energia acestui Luni va fi resimțită de fiecare semn al zodiacului, dar cele mai norocoase zodii sunt zodiile de Apă: Rac, Scorpion și Pești, cărora Luna Nouă din 20 februarie le va aduce noi moduri de a-și privi viața și de a schimba cu adevărat ceea ce nu funcționează. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Lună Plină februarie 2023: Zodiile care vor avea parte de o surpriză majoră. Luna Plină a Zăpezii înlătură toate obstacole din viața lor!

Lună Nouă februarie 2023- Pești 

Luna Nouă din 20 februarie îi va influența într-un mod pozitiv pe nativii zodiei Pești, care au fost nedreptățiți și care au avut de suferit în ultima perioadă. Acești nativi ai zodiacului vor redobândi acum curajul necesar de a pune piciorul în prag și de a-și recăpăta poziția pe care o merită. Chiar dacă Peștii nu sunt foarte buni la limite, această Lună îi va împuternici și-i va face să ceară ceea ce li se cuvine. Ca și cum ar ieși la suprafață și ar lua o gură de aer proaspăt, asta vor simți acești nativi. 

Luna Nouă din februarie îi avantajează pe Raci 

Lucrurile pe care nu au reușit să le obțină până acum nu vor mai aduce frustrare și suferință în viața nativilor din zodia Rac care vor realiza, odată cu Luna Nouă din februarie 2023, că aceste lucruri pur și simplu nu le erau lor menite!

Racii vor căpăta o nouă viziune asupra modului în care trebuie să acționeze de acum înainte! Acești nativi vor înțelege că trebuie să se îndepărteze de locurile în care nu sunt bineveniți și să înceteze să mai facă eforturi pentru a atrage atenția cuiva!

Dacă atmosfera din relația de cuplu sau de la locul de muncă a devenit insuportabilă, poate că a venit vremea să mergeți mai departe! 

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre zodia Vărsător: Principalele caracteristici privind personalitatea acestor nativi

Scorpionii au noroc sub Luna Nouă din februarie 2023 

Luna Nouă din luna februarie le poate oferi Scorpionilor șansa de a obține unele dintre cele mai bune lucruri de până acum. Dacă nu știți deja care sunt acestea, veți afla în curând, spun astrologii! De asemenea, vei descoperi că ceea ce îți dorești cel mai mult în acest moment nu este greu de obținut. Vei realiza ceva magic și minunat!

Peștii îți aduc magia, intuiția și capacitatea de a crea. În adâncul sufletului, știi ce funcționează și ce nu funcționează în viața ta. Ai încredere în propriile forțe și te vei îndrepta în direcția potrivită! 

 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!