Lucian Viziru, la “Dimineața cu noi”, a făcut dezvăluiri despre revenirea în România “Nu sunt genul de om căruia îi place să stea într-un singur loc”

,

Lucian Viziru, actor și cântăreț român, fost solist al trupei Gaz pe foc, a fost invitat astăzi în cadrul matinalului “Dimineața cu noi”, la Kanal D.

Îndrăgitul artist a venit astăzi pentru a ne împărtăși detalii inedite despre întoarcerea sa în România, după ce timp de 7 ani a locuit, împreună cu familia, în Germania.

Lucian Viziru, la “Dimineața cu noi”, a făcut dezvăluiri despre revenirea în România 

Lucian Viziru ne-a dezvăluit astazi la Dimineata cu noi cum este viața peste hotare, dar a oferit și câteva sfaturi pentru cei care își doresc să încerce o astfel de experiență.

“Dacă vrei să duci o viață liniștită, calculată, fără <griji> și să muncești până nu mai poți, atunci da, în Germania poți să mergi să trăiești bine și liniștit! Eu, la un moment dat, am ajuns să mă întreb dacă <asta-i tot>, adică mă trezesc dimineața, merg la muncă, muncesc șase zile pe săptămâna, și din când în când mai <trag> câte o vacanță? Am zis NU! Vreau mai mult și unde este mai bine? În România!”,  a mărturisit Lucian Viziru. 

Citeste si: Lucian Viziru, probleme cu inima din cauza vaccinului?! Actorul a spulberat miturile: ”Există niște efecte secundare”

În prezent, Lucian Viziru realizează un podcast,  este foarte activ în mediul online, este antrenor de tenis, sport pe care l-a practicat. Nu e străin nici de afacerile în domeniul imobiliar. Care sunt planurile artistului, pentru viitor, ne-a spus chiar el, la “Dimineața cu noi”.

“(…) Deocamdată mă ocup de imobiliare, și de Youtube, mai mult. În pandemie, în lockdown, nu aveam ce să fac acasă și m-am apucat de YouTube, Tik-Tok, chestii de genul asta și am observat că-mi place foarte mult. (…) Am venit cu profesia de instructor de tenis, în România, dar am băgat-o în <sertar>. Mă plictisesc  😊 … Îmi place să găsesc provocări noi, de fiecare dată! Nu sunt genul de om căruia îi place să stea într-un singur loc, și să facă aceleași lucruri. Mie îmi trebuie obiective”,  a mai spus îndrăgitul artist. 

Citeste si: Cu ce se ocupă acum Lucian Viziru? A renunțat definitiv la actorie și s-a mutat în Germania

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

METEO cu Viviana Sposub: „Atenționare meteo cod galben până la ora 20:00” Vreme deosebit de rece în toată țara

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

METEO cu Viviana Sposub: „Atenționare meteo cod galben până la ora 20:00” Vreme deosebit de rece în toată țara

George Tănase, gest necugetat în prezența Vivianei Sposub la Dimineața cu noi: ”Poți să o pupi” George Burcea își va ieși din minți când va vedea imaginile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies