Lucian Bute, in mijlocul sinistratilor din Galati. Campionul a descarcat doua tiruri cu ajutoare

Campionul nu a ramas indiferent la nenorocirea care s-a abatut asupra consatenilor lui! Lucian Bute a adus doua tiruri cu ajutoare pentru sinistratii din comuna Pechea.

Cand a vazut la televizor ca viitura a lovit si comuna Pechea, iar sute de oameni, printre care fosti colegi de clasa, prieteni si chiar rude au avut de suferit in urma potopului, Lucian Bute s-a si pus pe strans ajutoare pentru sinistrati. Insotit de nasul sau de cununie, primarul orasului Busteni, boxerul a reusit sa umple doua tiruri cu alimente, haine si materiale de constructii.

Cand a ajuns in zona afectat de inundatii, Lucian Bute nu a stat cu mainile in san, ci a ajutat si el la descarcatul pachetelor. Prima oprire a tirurilor cu ajutoare a fost in Costache Negri, una dintre cele mai afectate comune. Dupa ce le-au lasat oamenilor o parte din pachete, Lucian si nasul sau au mers in Pechea. Aici, sportivul a simtit cum i se rupe sufletul de durere pentru nenorocirea care s-a abatut asupra consatenilor lui.

Impresionat de drama localnicilor a fost si nasul lui Lucian Bute. Emanoil Savin, primarul orasului Busteni se trage chiar din zona afectata de viitura. Lucian Bute urmeaza sa plece in Canada unde isi va incepe pregatirile pentru meciul cu Jean Pascal.

##VIDEO79622##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate