Lovitură pentru Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei! Simina a spus adevărul despre inelul pe care l-a purtat în emisiune

Simina a apărut zilele trecute, la Puterea Dragostei, purtând un inel ce părea a fi de logodnă.


In articol:

Inelul Siminei i-a pus pe jar pe fani, care au crezut că tânăra s-a logodit în secret cu Alex Zănoagă. Ei bine, Simina a dezvăluit adevărul despre bijuteria care a atras atenția telespectatorilor.

”Nu este un inel de logodnă, este de la fostul meu iubit. Îl purtam pe deget pentru că m-am obișnuit cu el”, a spus Simina. Concurenta de la Puterea Dragostei a mărturisit că iubitul ei Alex știe de unde are inelul dar nu este deranjat că poartă din când în când această bijuterie.

Citeste si: Culita Sterp la "Puterea Dragostei". Surpriza de proportii: ce pune la cale fratele lui Iancu

Citeste si: Decizia luată de Raluca după ce a fost eliminată de la Puterea Dragostei! ”Îi blochez pe toți”

”Alex știe că inelul e de la fostul meu, dar nu îl deranjează pentru că știe că nu mai am nimic cu el”, a mai si spus Simina.

Simina de la Puterea Dragostei s-a iubit și cu Jador

În casa de la Puterea Dragostei, inițial Simina a făcut un cuplu cu Jador, însă după ce acesta a fost eliminat, s-a apropiat de Alex Zănoagă. Acum, Simina spune că ea și Alex formează un cuplu frumos, că este fericită și că este convinsă că relația lor va continua și în afara casei de la Puterea Dragostei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate