Este anunțul momentului pentru pensionarii romani: ''Se iau 3 miliarde de la pensii...''

Author: Ana Dinu
Actualizat: 17 aug 2021, 15:28
Ciolacu, adevarul despre pensiile din Romania
Sursa: Facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a făcut dezvăluiri crunte despre măsurile economice luate de Guvernul condus de Florin Cîțu. Acesta a precizat că se iau 3 miliarde de la pensii, care se duc în fondul de rezervă.

Marcel Ciolacu a făcut dezvăluiri uimitoare despre intențiile premierului Florin Cîțu care urmează să ia bani de la pensii.

Marcel Ciolacu, adevărul crunt despre pensiile din România 

Liderul PSD a declarat că cea mai mare calitate a premierului Florin Cîțu este că poate minți fără nicio reținere.

”Cea mai mare calitate a lui Florin Cîţu este că poate să mintă fără să aibă nicio reţinere (atunci când spune că românii o duc din ce în ce mai bine şi că a crescut puterea de cumpărare – n.r.).

Avem cea mai mare inflaţie din Europa, avem cel mai mare deficit bugetar din Europa, avem cel mai mare deficit de cont curent din Europa, avem cea mai mare diferenţă de balanţă comercială din Europa, ne apropiem către cea mai mare datorie externă al unui stat al UE. Capitalul românesc e la cel mai mic nivel. Vinzi companiile româneşti pe nimic. Toate aceste lucruri, la manual, pas cu pas duc la pierderea suveranităţii României ca stat.
(…) Cred că FMI e la uşa noastră, va veni FMI şi Comisia Europeană şi vor decide cum ne încadrăm din nou în parametrii europeni şi în acordurile semnate”,
a spus Ciolacu.

Citeste si: Vești bune pentru români. S-a dat lege! Ei sunt cei care vor ieși cu doi ani mai devreme la pensie

Totodată, Marcel Ciolacu a mai precizat că președintele Klaus Iohannis ar trebui să recunoască public că guvernul său ”este o catastrofă”.

”se iau 3 miliarde de la pensii şi se duc în fondul de rezervă al prim-ministrului. Un singur om şi-a mai permis să facă acest lucru – Orban când a mutat banii în fondul de rezervă ca să cumpere primarii.”,  a spus Marcel Ciolacu.

Florin Cîțu, la întâlnirea cu primarii de municipii

Premierul Florin Cîțu a organizat, de curând, o întâlnire cu primarii din mai multe municipii. La întâlnire a afirmat că are nevoie implicare tuturor primarilor și președinților de consilii județene pentru atragerea banilor din PNRR și a celorlalte fonduri europene. Totodată, a mai afirmat că rectificarea bugetară nu se va face la partid, pe criterii politice.

Citeste si: Rectificarea bugetară: Guvernul a decis cine primește mai mulți bani. Intră în vigoare de săptămâna viitoare

Marius Budăi, anunț de ultimă oră despre voucherele sociale destinate pensionarilor. Toți cei vizați trebuie să știe

 

 

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies