Lovitura de teatru in cazul filipinezei lui Mutu! Femeia care a recrutat-o pe bona o desfiinteaza! Declaratii halucinante facute de managerul agentiei

Scandalul izbucnit zilele trecute intre Adrian Mutu şi Tibi, presupusul iubit al bonei filipineze, a luat o intorsatura incredibila, intrucât femeia care a recrutat-o pe tânara a desfiintat-o.

Daca in editia de aseara a emisiunii WOWbiz, bona filipineza a facut acuzatii halucinante la adresa fotbalistului, acum a venit rândul acesteia sa fie pusa la punct. Mai exact, managerul agentiei care s-a ocupat de recrutarea ei a vorbit despre comportamentul acesteia.


”A ajuns in casa lui Adrian Mutu in urma unui interviu, a avut o saptamâna de proba, toate lucrurile mergeau ok, insa intr-o duminica m-a sunat Adrian şi mi-a spus ca are ceva probleme cu Kitz. În ziua de marti am ajuns in casa angajatorului şi am ajuns la concluzia ca relatia dintre ei nu poate continua. A incetat contractul şi asta a fost. Am constatat ca problemele despre care se plângea angajatorul erau reale şi am incheiat contractul. Mi s-a spus ca a luat nişte mâncare, despre alte lucruri nu ştiu. Avem o declaratie semnata de Kids, pe care Adrian o va depune la politie. Prin aceasta declaratie ea işi asuma tot ceea ce a facut, adica lucrurile de care era acuzata. E scrisa de ea, semnata de ea, era trista, dar calma. Şi-a dat seama de greşeala pe care a facut-o. Eram eu, mama sotiei lui Adrian Mutu, el şi sotia lui.  Am discutat cu totii, am vorbit şi cu liderul comunitatii. Ba chiar Adrian a fost de acord sa-i mai acorde o şansa, insa liderul comunitatii, insa el a fost de parere ca relatia trebuie sa inceteze. Eu am facut aceasta declaratie pentru ca am considerat ca este necesara. Ea a spus ca a luat nişte pungi cu mâncare, insa felul in care a facut-o i-a determinat pe angajatori sa intre la banuieli. Nu a fost obligata de nimeni sa scrie acea declaratie. Nu am discutat despre acest Tiberiu, insa angajatorul mi-a spus ca bona i-a aratat un mesaj de la un barbat in care o chema pe bona undeva. Este adevarat ca i se permitea sa ia mâncare, insa ea a actionat greşit. Ea a scos mâncarea din casa şi apoi a plecat cu ea.”, a marturisit managerul agentiei care a recrutat-o pe Kitz.

De cealalta parte, insa, bona filipineza neaga acuzatiile care i se aduc: ”M-a obligat sa semnez hârtia respectiva. Era deja redacata, eu doar am semnat-o. Am scris ca am luat mâncare şi bautura, dar ei ştiau acest lucru. Mi-au spus ca daca gatesc ceva, pot sa iau. Eu n-am citit declaratia respectiva. M-a pus sa scriu de mâna şi am scris. Abia la câteva zile mi-am dat seama ca mi-am asumat tot.Mi-am adus bagajele in fata lor şi le-am spus sa verifice. Mi-au zis ca nu e nevoie, dar eu mi-am desfacut bagajele şi le-am aratat ca nu am furat nimic.”, a marturisit Kitz.  

”Oana a spus in reportaj ca a primit un mesaj sa vina nu ştiu unde. A facut poze la mesajul asta, din 23. Şi inca o chestie sa mai lamuresc. Am scos cazier astazi. Uitati, nu am antecedente.”, a spus Tibi in direct, la WOwbiz, suparat ca Mutu a scris pe contul lui de socializare ca un recidivist a obligat-o pe bona sa fure.

Madalin Pribu, insa, sustine ca declaratia semnata de bona n-are nicio valoare: ”Daca actul n-a fost scris in limba ei, n-are nicio valoare juridica. Despre asta vorbim. Nu are nicio valoare in justitie, intrucât nu e in limba ei materna. Nu e semnata in fata unui jurist, sa fie sigur ca tu intelegi ce scrii.”, a spus el in direct.


Kitz, insa, continua sa nege toate acuzatiile: ”Nu am avut telefon in primele doua saptamâni. Le-am cerut telefon şi internet, ca sa-mi pot suna prietenii, familia. Dumnezeule, n-am luat nimic de la Adrian. Nu este adeavrat. Nu, nu exista niciun lucru inclus in declaratie. Doar mâncare şi bautura. Nu am avut nicio intentie rea. Ba chiar mi-au spus ca pot sa iau.”, a mai spus Kitz.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate