LOVITURA DE GRATIE pentru Bercea Mondial. Interlopul nu va putea merge la inmormantarea mamei sale

Bercea Mondial primeste inca o lovitura dupa gratii! Mama lui a murit azi-noapte la Spitalul Floreasca din Capitala.

Femeia suferea de cancer de colon si a fost internata acum 10 zile in stare grava. Inca de dimineata, familia s-a strans ciorchine la spital ca sa ridice de la morga trupul neinsufletit al femeii. I-au adus un sicriu rosu, ca focul si au plans-o ore in sir. Rudele au sperat pana pana in ultima clipa ca medicii sa o salveze pe Elena Anghel, care a ajuns aici in stare grava. Eforturile au fost in zadar. S-a stins la miezul noptii.

De la spital, jelania s-a mutat la Draganesti. Rudele abia s-au mai putut tine pe picioare cand sicriul cu trupul neisufletit al mamei lui Bercea a ajuns acasa. Si-au pus mainile in cap si au jelit-o din toti rarunchii. Sicriul cu trupul neinsufletit al raposatei a fost coborat cu greu din masina de rude.

Desi fusese diagnosticata cu cancer la colon, rudele sunt convinse ca Elena Anghel a murit de inima rea. N-a mai fost om de cand fiul ei a ajuns dupa gratii. Statea mai mult pe la tribunal, ca doar era stalpul familiei. De cate ori avea ocazia, mama clanului Bercea isi varsa furia pe jurnalistii care-i ieseau in cale la tribunal.

##VIDEO120225##

Bercea Mondial este inchis pentru ca si-a injunghiat un nepot, intr-un bar in 2011. El are de ispasit o pedeapsa de opt ani si 9 luni. Fiul sau a primit o pedeapsa de cinci ani si trei luni de inchisoare, pentru tentativa de complicitate la omor. in acelasi dosar, sotia lui Bercea Mondial, Fanica Anghel, a fost condamnata la un an de inchisoare cu executare, pentru marturie mincinoasa si instigare la aceasta infractiune.

Bercea Mondial a castigat notorietate si dupa ce s-a inrudit cu Mircea Basescu. Nu a tinut mult si scandalul a izbucnit. Florin Anghel i-ar fi dat fratelui presedintelui 250.000 de euro, prin intermediul lui Marian Capatana, in perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, pentru a interveni la judecatori sa dispuna o solutie favorabila in dosarul in care era judecat pentru tentativa de omor.

La penitenciarul Colibasi, unde se afla interlopul, a ajuns certificatul de deces al Elenei Anghel. Bercea Mondial a cerut astazi sa fie eliberat ca sa poata merge la inmormantarea mamei, insa comisia a decis ca nu intruneste conditiile legale. Nu a dat dovada de buna conduita, asa ca nu va fi invoit.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate