Lovitura crunta pentru Udrea! SAPTE noi capete de acuzare au pregatit procurorii pentru blonda politicii romanesti

Va prezentam, in exclusivitate, primele reactii ale Elenei Udrea la aflarea vestii ca s-ar putea intoarce dupa gratii.

Procurorii anticoruptie cer, din nou, Camerei Deputatilor retinerea si arestarea fostei prime blonde a politicii romanesti. Sunt sapte noi capete de acuzare, care mai de care mai grav.

Aproape jumatate de an are Elena Udrea de cand a iesit din inchisoare. Experienta crunta traita atunci i-a ramas intiparita in memorie. Iar acum este posibil sa retraiasca aceastea experienta. Procurorii anticoruptie au solicitat parlamentului astazi sa incuvinteze retinerea si arestarea elenei udrea intr un nou dosar.

Acuzatiile sunt de: luare de mita, trafic de influenta in forma continuata, instigare la abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operatiuni financiare incompatibile cu functia, spalare de bani, fals in declaratii de avere. Procurorii spun ca blonda politicii romanesti a cerut de la un om de afaceri, in 2010, suma de 5 milioane de dolari si a primit, doi ani mai tarziu, 3 milioane 800 de mii de dolari si o creanta in valoare de 900.000 de euro.

Pentru acest bani, Elena Udrea ar fi intervenit in calitate de ministru al Dezvoltarii pe langa Ministrul Economiei pentru ca o anumita firma sa primeasca energie electrica mai ieftina de la Hidroelectrica. Pe langa faptele de coruptie legate de Hidroelectrica, DNA o mai acuza pe Elena Udrea si de luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii de avere in legatura cu cumpararea prin interpusi a unei vile din Eforie Sud. Potrivit procurorilor, Udrea a cumparat vila Sabarel la un pret mult mai mic decat cel al pietei, prin omul sau de incredere, Tudor Breazu.

Camera Deputatilor urmeaza sa decida daca Elena Udrea va fi dusa din nou in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva in acest nou dosar.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate