Loredana Groza este IN SOC! Dansatoarea de doar 16 ani din trupa ei A MURIT

Una dintre tinerele din trupa Loredanei Groza s-a stins din viata vineri.

Alexandra Olteanu, in varsta de doar 16 ani era internata din 30 august la sectia de Terapie Intensiva a Institutului "Matei Bals" din Bucuresti cu diagnosticul de meningita pneumococica. Initial insa, medicii au tratat-o pentru otita.

"Incepuse sa o doara capul. Am fost cu ea la institutul din Panduri si a fost diagnosticata cu otita. Am tratat-o pentru aceasta afectiune timp de o saptamana. A fost vazuta de trei ori de doctorul de urechi care ne-a spus pe 26 august ca putem sa intrerupem tratamentul cu antibiotice", povesteste Cristina Olteanu, mama Alexandrei.

Alexandra Olteanu se plangea in continuare insa ca "ii explodeaza capul de durere" si avea febra 39 de grade C.

Pe 28 august a fost dusa la Institutul "Matei Bals". Parintii suspectau o meningita, insa doctorita de garda, a carei identitate nu a fost dezvaluita nici de spital si nici de parinti a considerat ca nu prezinta intreaga simptomatologie specifica meningitei si, prin urmare, a trimis-o acasa.

Pe 30 august a ajuns, de urgenta, la spitalul "Grigore Alexandrescu", unde a fost diagnosticata cu meningita, apoi la "Matei Bals". La cateva ore de la internare insa adolescenta a intrat in coma.

Citeste si: SE TAIE crunt de la pensii! Asta știm sigur. Șoc total pentru milioane de pensionari - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies