Loredana Chivu, primele declarații despre nuntă, după ce a primit inelul de logodnă în valoare de 87 de mii de euro. Când va avea loc marele eveniment din viața ei: ”Cu siguranță va fi ceva spectaculos”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 feb 2023, 11:57

”A fost o petrecere frumoasă de ziua mea de naștere, am primit un cadou”

Sursa: Instagram Loredana Chivu

Loredana Chivu și-a serbat ziua de naștere pe 15 ianuarie, iar evenimentul a avut dublă semnificație, căci iubitul ei a cerut-o în căsătorie. Fosta asistentă Tv a primit un inel în valoare de 87 de mii de euro, iar acum a vorbit deschis despre ultimele evenimente care au avut loc în viața ei.

În ultima vreme, Loredana Chivu a încercat să stea departe de lumina reflectoarelor și să se focuseze mai mult pe ea. Fosta asistentă Tv trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr care a și cerut-o recent în căsătorie. În tot acest timp, blondina a fost foarte discretă cu viața ei personală și nu a oferit prea multe detalii despre relația pe care o are, însă, după evenimentul care a

avut loc în urmă cu câteva săptămâni, aceasta s-a decis să vorbească despre logodnă, dar și despre nuntă.

Când va avea loc nunta Loredanei Chivu

Loredana Chivu a vorbit pentru prima dată despre evenimentele care au avut loc în viața ei în ultima perioadă, în special despre logodnă. Chiar dacă poartă pe deget un inel în valoare de 87.000 de euro, blondina s-a arătat ușor reținută

în declarații și a preferat să mențină discreția, așa cum a făcut-o în ultimii ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor.

Citește și: Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte, pe patul de spital. Toată familia se roagă pentru o minune: „E în mare pericol”

”Nu vreau să vorbesc despre evenimentul acesta pentru că lucrurile le țin puțin mai private

de ceva vreme în viața mea. A fost o petrecere frumoasă de ziua mea de naștere, am primit un cadou (n.r. inelul de logodnă), nu vreau să-i pun o etichetă. Nu știu cât contează valoarea materială, contează mai mult valorea sentimentală a oricăui cadou din lumea asta. După cum spuneam și mai devreme nu prea vreau să dau o etichetă sau să zic că sunt într-un anumit punct din viața mea.
Am primit un cadou frumos și cam atât!”,
a mărturisit Loredana Chivu, pentru Spynews.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Jador, surprins in timp ce se saruta cu o fosta concurenta ''Puterea dragostei'', in club! Despre cine este vorba

Fosta asistentă Tv a mai declarat pentru sursa citată că nu se grăbește să facă pasul cel mare, căci mai are multe lucruri de făcut până când se va simți pregătită să meargă la altar.

”Sinceră să fiu nici nu m-am gândit, poate dacă mă întrebai acum câțiva ani poate aș fi avut un răspuns la întrebarea asta, nu m-am gândit cum o să arate nunta mea, dar știu sigur că va fi ceva spectaculos, că așa îmi e și firea mea, puțin mai excentrică. Atunci când va fi momentul potrivit o să se întâmple ceea ce trebuie să se întâmple”, mai precizează Loredana Chivu.

Citește și: Nora lui Leo de la Strehaia, Lumina, este de negăsit! Tânăra ar fi fugit de acasă cu un cunoscut proxenet. Fiul afaceristului a făcut primele declarații: ”Poate o fi forțată de el să spună asta”

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”