Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali. Toate zborurile au fost anulate

Deși criza coronavirusului era în plină ascensiune, Lora și Ionuț Ghenu nu și-au amânat planurile de vacanță. Acum, cei doi sunt blocați în Bali după ce toate zborurile au fost anulate.


In articol:

După ce și-a pierdut mama, Lora a suferit o adevărată traumă, motiv pentru care a decis să plece într-o vacanță departe de România, încercând astfel să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă a vieții ei.

Citeste si: Doliu în cinematografie. Actrița Lucia Bosé a murit la 89 de ani

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au plecat în Bali și deși ar trebui să se întoarcă pe data de 7 aprilie, există posibilitatea ca cei doi să fie nevoiți să mai rămână o vreme în destinația exotică, având în vedere că zborul lor spre România a fost anulat.

Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali

Deși se află departe de România, Lora și Ionuț Ghenu sunt la curent cu tot ce se întâmplă în țară și au luat în serios respectarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului. Cei doi sunt foarte atenți la regulile de igienă și și-au cumpărat măști de protecție. 

Citeste si: Băsescu aruncă BOMBA: Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru? - capital.ro

Citeste si: Ludovic Orban a primit rezultatul testului de coronavirus: negativ

Vacanța celor doi ar trebui să se termine pe 7 aprilie, atunci când era programat zborul spre România. Cu toate acestea, pandemia de coronavirus a dus la anularea mai multor zboruri, inclusiv al lor, astfel că situația este una incertă la momentul actual.

"Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui.
Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla.",
a spus Lora într-o intervenție în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit libertatea.ro .

Citeste si: Emma Stone și logodnicul său au anulat nunta! Ce s-a întâmplat

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies