Lora este din nou mireasă! Anunțul a fost făcut chiar de vedetă: ”Mulțumesc pentru iubire”

,

Lora şi-a pus fanii pe jar, după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Toată lumea a rămas mască și a crezut că artista a pășit la altar, în secret.


In articol:

Lora este una dintre cele mai imprevizibile cântărețe din România. Artista a postat o fotografie cu ea îmbrăcată într-o rochie de mireasă extrem de provocatoare. Mesajul care însoțea fotografia a fost unul scurt, care lasă imaginația fanilor să ajungă departe.

Lora a îmbrăcat rochia de mireasă!

Este cunoscut faptul că Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu de foarte mulți ani. Cei doi sunt mereu alături unul de celălalt și se susțin atât în viața personală, cât și în cea profesională. Cuplul a susținut mereu că vor face pasul cel important, însă până acum nu au mers în fața ofițerului de stare civilă. Fotografia postată de artistă ieri a stârnit un val de reacții în mediul online

Lucrurile stau total diferit, însă! Lora a filmat cel mai recent videoclip la noua piesă lansată. Povestea este despre doi îndrăgostiți care au pus orgoliul mai presus de iubirea lor.

Artista a îmbrăcat două rochii de mireasă pentru filmările clipului, una neagră şi una albă. Conceptul îi aparţine Lorei, care nu de puține ori a transpus în videoclipurile sale dualitatea alb-negru.

Așa că fanii mai au de așteptat până Lora și Ionuț Ghenu vor ajunge în fața altarului. Până una alta, însă, ei o pot admira pe artista lor preferată în cel mai recent videoclip, în care apare în rochie de mireasă.

”Mulțumesc pentru iubire.  , a scris Lora în dreptul fotografiei pe care a publicat-o pe rețelele de socializare

 

Lora
Lora a postat o fotografie cu ea îmbrăcată într-o rochie de mireasă extrem de provocatoare. Mesajul care însoțea fotografia a fost unul scurt, care lasă imaginația fanilor să ajungă departe.

Lora a lansat piesa ”Dacă dragostea”

Lora a lansat una dintre cele mai emoţionante piese ale sfârșitului de an. ”Dacă dragostea” este o baladă inspirată din poveşti reale de dragoste, în care artista cântă despre durere și vindecare.

”Lecția iertării în iubire este, poate, cea mai grea dintre toate. Nu este doar despre a-l ierta pe cel care ţi-a greşit iremediabil pe scara dreptății tale, ci de a te ierta și pe tine și a învăța din asta.

În povestea acestui cântec, transpusă atât de frumos în imagini de Kobzzon, avem drama iubiţilor care au pus orgoliul lor mai sus decât iubirea. În loc să se ierte și să-și mai dea o șansă, au ales să se despartă. Ce sens are dreptatea ta când inima plânge?”, a declarat Lora

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lidia Buble a sters si ultima amintire de la fostul ei iubit! Iata la ce gest a recurs artista pentru a rupe orice legatura cu trecutul!

Salariul mediu net a fost în 2020 de 3.217 lei. Domeniile cu cele mai mari câștiguri

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

Ce a dezvăluit Raluca Patramă despre fidelitatea lui Pepe. Dialog neașteptat între cei doi: "Nu, n-am încredere în el! M-ai dresat!"

Am aflat secretul! Minodora a slăbit 40 kg cu picăturile pentru reducerea poftei de mâncare, Apetit Block Sinetrol

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies