Lola Crudu, primele declaratii in Marea Finala! De ce ar trebui sa castige: ''Sunt o supravietuitoare''

Author: O.P.

Lola Crudu este unul dintre cei 4 finalisti ''Survivor Romania''.

Dan Cruceru: Lola, de ce ar trebui sa fii tu castigatoarea acestei seri?

Citeste si: Survivor Romania live stream online: urmareste aici finala live

Citeste si: Survivor Romania live stream online: urmareste aici finala live

''Buna seara, Dan! Buna seara, colegi si fostii mei colegi si adversari! Buna seara si celor de acasa! As vrea sa le multumesc pentru ca m-au salvat de 4 consilii, ne-au votat, asa cum ai spus si tu, ne-au sustinut prin vot.

Cu siguranta, toti 4 meritam acest titlu, acest premiu, de asta suntem in finala, de asta suntem aici. Am demonstrat cu totii pe traseu, am demonstrat cu totii in camp. Am trecut de toate greutatile, am trecut de foame, am trecut de frig, am trecut de nesomn, de oboseala. De ce eu? Nu as putea sa raspund de ce eu, stiu cu siguranta, cu totii merita acest premiu. Daca nu o sa il ating eu stiu ca in sufletul meu sunt un survivor, sunt o supravietuitoare pentru familia mea, pentru mama mea in primul rand si sper ca nu i-am dezamagit, nu mi-am dezamagit sustinatorii, nu mi-am dezamagit familia.
Sunt mandri de mine. Sunt mandra in primul rand eu de mine si sunt foarte mandra de colegii mei si publicul va decide cine merita Eu sunt fericita si daca iau premiul si daca nu iau premiul, pentru ca noi totii il meritam''
, a spus Lola. 

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

''O sa-mi termin de platit apartamenul, pentru ca ne-am inhamat eu si iubitul meu in niste chestii, in lumea oamenilor mari.

Vrem sa ne intemeiem o familie si atunci am zis, daca vrem un copil, vrem si un loc al nostru. Si atunci, cred ca o parte ii voi da la apartament si clar voi folosi acesti bani pentru viata mea de viitoare mamica'', a spus Lola. 

Marea finala Survivor Romania va avea loc sambata, 30 mai, incepand cu ora 20:00, la Kanal D. Cei patru finalisti care se vor lupta pentru marele premiu sunt Elena Ionescu, Lola Crudu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu.

Totul despre Raluca Dumitru, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities? Află totul despre ea

Elena Ionescu a reusit sa isi asigure locul in finala dupa ce publicul a decis prin vot ca ea sa mearga mai departe, eliminandu-i pe Emy Alupei si Cezar Juratoni.

Iancu Sterp a intrat in finala dupa ce si-a castigat imunitatea; el i-a invins pe rand pe Cezar Juratoni si pe Elena Ionescu in ultimele doua etape ale jocurilor de imunitate.

Citeste si: Survivor Romania live stream online: urmareste aici finala live

 


Cookies