Locuitorii unui sat din Buzau, INGROZITI de ursi. Animalele le-au atacat gospodariile si le-au omorat orataniile din batatura

Ursii au iesit la atac intr-o localitate din judetul Buzau. Salbaticiunile au distrus stupi de albine si au omorat animale.

Oamenii sunt ingroziti si cer ajutorul autoritatilor. Ursii au facut prapad in sat. Nu mai au liniste de cand gospodariile le-au fost calacate de fiarele salbatice: „A faramat 11 stupi, i-a rasturnat cu fundul in sus, la vecin i-a mancat un porc, la tata, trei miei, si-au facut de cap.”, spune un apicultor care a ramas cu paguba.

Localnicii spun ca ursii nu au mai atacat pana acum, insa in ultima vreme s-au ingrozit de atacurile lor si sunt nevoiti sa faca de paza. Reprezentantii Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor din Buzau spun ca ursii s-au inmultit peste masura.

Numai in cele 15 fonduri de vanatoare din zona, efectivul ursilor a crescut cu 30 de exemplare. In conditiile in care ursul este protejat de lege, vanatorii nu pot face altceva decat sa-i goneasca. Comportamentul agresiv al ursilor este cauzat si de interventia omului, mult prea mult, in habitatul lor natural.

##VIDEO115591##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate