Liviu Varciu, despre dragoste: "Daca ajungi in pat cu ea din prima seara..." Afla continuarea!

Liviu Varciu, despre dragoste: Daca ajungi in pat cu ea din prima seara...

Sambata, 9 februarie, incepand cu ora 21.00, la Kanal D, Tili Niculae si Escu va asteapta la o editie speciala a emisiunii “Crezi ca esti normal?”.

Invitatii surpriza din aceasta saptamana sunt Ana-Maria Barnoschi si Liviu Varciu. Cei doi o sustin in concurs pe Isabelle, concurenta care va incearca sa castige premiul cel mare pus in joc, in valoare de 25.000 de RON.

“Cat este despre cat de normal e sa-i gresesti numele persoanei iubite?”, aceasta a fost intrebarea care l-a pus in dificultate pe prezentatorul de la “Roata norocului”. Liviu Varciu a afirmat ca o astfel de confuzie se poate instala frecvent, atunci cand o relatie se afla la debut.

“E normal sa-I gresesti numele cand te intalnesti cu o persoana a doua oara in viata, se mai intampla… Daca ajungi cu ea in pat din prima seara, e posibil sa-i gresesti numele
”, a spus acesta.

In ceea ce priveste normalitatea/anormalitatea unei partide de amor in avion, prezentatorul de la “Roata norocului” a concluzionat ca e firesc sa faci amor oriunde atata timp cat nu-i deranjezi pe ceilalti.

La ce provocari anormale vor fi pusi Liviu si Ana-Maria, aflati sambata, incepand cu ora 21.00, in emisiunea “Crezi ca esti normal?”, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate