Liviu Varciu catre Dan Bordeianu: "Daca ma uit la ceasul tau, vad ca un actor castiga bine..."

Invitatul din aceasta seara de la emisiunea Deschide Camera Comorilor a fost actorul Dan Bordeianu.

Regula impusa de concursul "Deschide Camera Comorilor" este ca niciun concurent sa nu aiba vreun ceas la mana sau prin preajam, asa ca Liviu Varciu le-a luat ceasurile celor doi invitati, dan Bordeianu si prietenului sau, Iulian.

Dupa terminarea unei probe, Liviu, impatimit al ceasurilor, a stat si a analizat putin ceasul lui Dan si a exclamat plin de surprindere ca viata unui actor nu este asa precum pare, ca actorii au destui bani, ca se castiga bine in teatru. Dan nu a vrut sa ii dea apa la moara lui Liviu si a rezistat cu stoicism acestor insinuari.

Dan Bordeianu este un actor foarte apreciat in Romania si nu numai datorita rolurilor din serialele in care a jucat, ci si din piesele si filmele in care a interpretat roluri de exceptie. Si-a facut debutul ca actor la doar 11 ani, atunci cand a jucat alaturi de Maria Ploae, Mircea Diaconu si Ion Caramitru in filmul "Promisiuni", regizat de Elisabeta Bostan. Dupa ce a terminat liceul s-a inscris la Facultatea de Drept. A renunţat insa dupa doar un semestru si s-a hotarat atunci sa incerce la Teatru, pentru ca poate fi un mai bun actor decat avocat. in primul an de facultate s-a inscris in echipa de actori a Teatrului Podul unde, sub indrumarea lui Catalin Naum si-a exersat talentul actoricesc. Dan il considera si acum pe Catalin Naum mentorul sau, cel datorita caruia a putut sa isi consolideze cariera artistica. A castigat dupa facultate un concurs de angajare la Teatrul Nottara, unde a jucat in mai multe spectacole, in regia lui Petre Bokor si a altora.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate