Liviu Puștiu, accident grav de mașină! Cum se simte manelistul în aceste momente

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 nov 2022, 04:45

Liviu Puștiu, accident grav de mașină! Cum se simte manelistul în aceste momente

Sursa: Instagram Liviu Puștiu

Cu puțin timp în urmă, manelistul Liviu Puștiu a trăit un coșmar după ce a fost implicat într-un accident auto.

Liviu Puștiu, unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele, a avut parte de clipe de coșmar după ce a fost avut parte de un accident auto. Iată cum se simte artistul în aceste momente. 

Liviu Puștiu, implicat într-un accident rutier grav: „Bine că sunt în viață”

Liviu Puștiu a scăpat ca prin minune din accidentul auto în care a fost implicat.

Acesta a povestit cum șoferul vinovat nu a respectat regulile de circulație și nu a acordat prioritate. Manelistul a spus că era în drum spre un prieten atunci când celălalt șofer nu s-a asigurat și a fost foarte aproape să provoace o tragedie. Liviu a declarat că are și niște probleme cu piciorul din cauza acestui accident, dar și că autoturismul lui este grav lovit.

„Mergeam să mă întâlnesc cu un prieten, și deodată a intrat unul în mine. Nu a cedat trecerea, nimic. Mașina este praf. Mulțumesc lui Dumnezeu că eram singur în mașină. Sunt și daune morale și materiale. Aia e, bine că sunt în viață. Trebuie să o prețuim mai mult.”, a povestit Liviu Puștiu.

Citeste si: Adrian Minune, umilit pentru vestimentația pe care a avut-o pe pârtie: „A uitat pijamaua soției pe el”

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Din păcate, după accident, Liviu Puștiu trebuie să meargă o perioadă cu ajutorul cârjelor, dar îi este recunoscător lui Dumnezeu că s-a întâmplat doar atât, și nu o mare tragedie.

Modificări în Codul Rutier: Persoanele care dețin un permis de conducere străin vor avea interzis să conducă un autovehicul în România

Pentru că s-a ales cu probleme de sănătate în urma accidentului rutier, manelistul a fost nevoit să amâne un eveniment care ar fi trebuit să aibă loc mâine, 5 februarie 2022.

Citeste si: Cum și-a cerut iubita în căsătorie Luis Gabriel, manelistul care a rupt Youtube-ul în două! Haziran este deja însărcinată

„Piciorul meu s-a cam stricat. Am făcut o radiografie. Nu pot să merg acum, folosesc cârje și oricum nu pot să ies din casă până când merg la medic. În viață se mai întâmplă și astfel de hopuri”, a declarat Liviu Puștiu.

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.