Livian, tranșant în ceea ce o privește pe Bianca: "Tu și dacă o să fii cu alt bărbat..." Incredibil ce i-a impus!

Livian și Bianca au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la "Puterea Dragostei". Ce i-a impus concurentul fostei sale iubite?Dacă nu ar fi decis să pună punct poveștii lor de dragoste, Bianca și Livian ar fi trebuit să sărbătorească 8 luni de relație. 

Pentru că lucrurile între ei încă sunt destul de neclare, cei doi nu au celebrat momentul asemenea unui cuplu, însă au decis să facă un vlog legat de acest subiect.

Citeste si: Ella de la ''Puterea dragostei'' si-a aratat pentru prima data masina! Ce bolid conduce frumoasa concurenta

Livian, tranșant în ceea ce o privește pe Bianca: "Tu și dacă o să fii cu alt bărbat..."

Bianca și Livian au făcut un vlog pe canalul de youtube al concurentei de la "Puterea Dragostei" în care au vorbit despre relația lor din prezent. Nu, încă nu s-au împăcat, însă Livian nu pare deranjat de acest lucru, având în vedere că cei doi se comportă de parcă ar avea o relație, singura diferență fiind că nu se sărută.

Citeste si: Ce fac Andra si Mocanu dupa ce au fugit din Capitala in plina criza legata de coronavirus! Cei doi, la un pas de o mare nenorocire!

Ținând cont de faptul că viitorul lor împreună stă sub semnul întrebării, cei doi încă nu se pot gândi la o familie. Cu toate astea, Livian a ținut să îi amintească fostei sale iubite că indiferent de ce se va întâmpla între ei, ea va trebui să respecte o regulă impusă de el.

"Tu și dacă o să fii cu alt bărbat și o să faci un bebeluș, băiețel sau fetiță, tu tot Nelson o să îi pui numele.", i-a spus Livian Biancăi.

Bianca nu a fost foarte încântată de comentariul lui Livian și a ținut să îl contrazică.

"Nu ai zis că dacă ne căsătorim rămâne Comănici?", i-a răspuns Bianca.

La fel cum se întâmplă în majoritatea vlogurilor pe care le fac împreună, micile înțepături și atacuri nu au întârziat să apară, la fel și îmbrățișările tandre.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de deciziile Guvernului în epidemia de coronavirus! ”Nu știu, sper să ne revenim”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate