Emotii mari pentru Bianca, in Gala "Puterea dragostei"! Livian si Ramona, in pericol de eliminare! Iata CINE a castigat cei 1500 de euro si CINE a fost eliminat!

,

Telespectatorii au decis inca o data cine sa primeasca premiul de 1500 de euro la Puterea dragostei!


In articol:

Livian si Ramona, in pericol de eliminare in Gala "Puterea dragostei". In aceasta seara, Livian si Ramona au avut emotii mari pentru ca au fost in pericol sa fie eliminati. Favoritii saptamanii, anuntati inca de ieri, au fost Ella si Gabriel, iar in aceasta seara, Andreea Mantea a anuntat cine a castigat premiul saptamanal de 1500 de euro.

Livian si Ramona, in pericol de eliminare in Gala "Puterea dragostei"

Telespectatorii au decis ca liderul din casa dragostei si castigatorul celor 1500 de euro sa fie Ella, iar concurentul care a primit banderola rosie, simbolul eliminarii a fost Livian, spre surprinderea tuturor. Fostul iubit al Biancai are acum doua banderole rosii, ceea ce inseamna ca in curand el va trebui sa paraseasca emisiunea, dupa cum isi exprimase deja dorinta de a pleca.

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea dragostei", mesaj ingrijorator pe contul ei de socializare! Iata ce a transmis concurenta!

Citeste si: Tensiunile dintre Andreea Pirui si Marius au atins cote incredibile! Este Ligi marul real al discordiei? Iata ce marturisiri neasteptate a facut Marius si ce se va intampla cu relatia lor!

Citeste si: Culita Sterp a aruncat bomba! Ella si Iancu flirteaza intens in mediul online! Iata ce dezvaluiri incredibile a facut cantaretul despre sentimentele fratelui sau! Ce secrete vor iesi la iveala?

In

cele din urma, Ramona a respirat usurata pentru ca a scapat de pericolul eliminarii si optimista ca va avea inca timp la dispozitie pentru a mai incerca sa se reapropie de Gabriel.
Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Razboiul dintre Andreea Pirui, Marius si Ligi continua! Se lanseaza replici extrem dure! "Tu esti cel mai mare sarpe din casa asta!" Afla pana unde va ajunge disputa...

Florin Cîțu răspunde cu o fotografie după atacul lui Ludovic Orban

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Andreea Pirui de la "Puterea dragostei", mesaj ingrijorator pe contul ei de socializare! Iata ce a transmis concurenta!

Tensiunile dintre Andreea Pirui si Marius au atins cote incredibile! Este Ligi marul real al discordiei? Iata ce marturisiri neasteptate a facut Marius si ce se va intampla cu...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies