Livian, mai trist ca niciodată. Prietenii au observat imediat: "Am văzut un om distrus"

Este tot timpul vesel și are un simț al umorului dezvoltat, dar acum se pare că nu traversează o perioadă prea bună. Livian, mai trist ca niciodată. Ce s-a întâmplat?


In articol:

Deși toată lumea credea că în scurt timp vor anunța că s-au împăcat, lucrurile între Bianca și Livian par departe de a-și găsi rezolvarea.

Citeste si: Turcu, marturisiri despre cum a fost inselat de Roxana! Ce spune despre prietenul lui, Catalin

Într-un live pe care l-a făcut pe canalul său de Youtube, Livian și-a îngrijorat fanii. Vizibil supărat și abătut, acesta le-a răspuns celor ce îl urmăresc la întrebări, dar nu a mai avut entuziasmul care îl caracterizează.

Livian, mai trist ca niciodată. Prietenii au observat imediat: "Am văzut un om distrus"

În timpul live-ului, Livian nu a putut ascunde ceea ce simte cu adevărat și le-a confirmat fanilor că nu trece printr-o perioadă prea bună. Se pare că problemele din relația cu Bianca și-au pus amprenta asupra lui, iar acum, concurentul de la "Puterea Dragostei" a ajuns la capătul puterilor.

Citeste si: Thalida, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata! "Astia suntem noi, izolati la domiciliu!" Iata cu cine se afla in autoizalare la domiciliu in aceasta perioada dificila!

"Sunt puțin supărat. (...) Pe mine nu mă interesează să dau cât mai bine la public, să dau bine sau reacția lor. Dacă ar fi fost așa v-ați fi dat seama. În legătură cu Bianca, dacă ar fi fost așa, pentru voi, pentru public, eram cum eram înainte, nici nu exista o despărțire. (...) Nici vorbă să fiu cu altă fată din casă. Eu dacă e să nu mai fiu cu Bianca, să nu mă mai împac cu ea, mi-ar fi foarte greu să intru într-o altă relație, în viitorul apropiat. (...) De multe ori am auzit vorba asta cu ciorba reîncălzită nu mai merge și...cam așa e, nu mai merge.", a spus Livian în timpul live-ului.

Pe grupurile de susținere, cei ce îl urmăresc pe Livian s-au declarat îngrijorați, considerând că acesta a afișat imaginea unui om distrus.

Citeste si: Acasa la Jador. Ce a gasit reporterul Dana Lutu intr-un sertar din dressing-ul lui Jador: "Ooooh"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate