Livian, la un pas de moarte. Ce a pățit concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Livian a fost la un pas de moarte, iar acum, concurentul de la "Puterea Dragostei" a decis să povestească experiența neplăcută prin care a trecut pe vremea când era doar un copil.


In articol:

Livian, la un pas de moarte. Deși este o fire pozitivă, Livian de la "Puterea Dragostei" a trecut prin multe greutăți în copilărie, iar acum, s-a hotărât să vorbească despre părțile mai puțin plăcute ale vieții lui, despre lucrurile care l-au marcat și care l-au transformat în omul de astăzi. Astfel, Livian a spus că va începe o serie de vlogguri în care va vorbi despre aspecte ce țin de viața lui personală, astfel încât prietenii lui virtuali să îl cunoască cât mai bine.

Citeste si: Bianca si Livian, in razboi! De la ce a plecat totul

Livian, la un pas de moarte. Ce a pățit concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Livian și-a luat prin surprindere prietenii de pe instagram cu un vlog emoționant. Concurentul de la "Puterea Dragostei" a povestit că atât el, cât și familia lui, au trecut prin momente de panică în urmă cu mai mulți ani, atunci când un accident stupid ar fi putut să îi curme viața. 

Livian de la "Puterea Dragostei" a băut diluant

Nu, nu este o glumă, ci este incidentul care i-a pus viața în pericol lui Livian pe vremea când era doar un copil. Concurentul de la "Puterea Dragostei" a fost la un pas de moarte după ce a încurcat sticla de apă minerală cu cea de diluant și a ingerat substanța periculoasă.

"Eram grăsuț, dar nu mă dădeam înlături de la sport și am venit acasă, eram tot transpirat, rupt de sete, rupt de foame, iar pe scara blocului se vopsea. Aveam în jur de 6-7 ani. Se vopsea pe scara blocului, iar mama a pus staniol pe ușă ca să nu se murdărească de vopsea și scoci. Ei bine, după ce s-a vopsit casa scării, mama a luat scociul, dar a rămas maro și a cerut diluant. Era într-o sticlă de apă minerală, mama l-a pus ușă, aveam un cuier atunci. Eu am venit de la fotbal, am intrat (...) am luat sticla de apă minerală, am stat pe hol și am deschis-o să beau. Mama a trecut, nu m-a văzut. Ridic un pic sticla, simt un miros ciudat, mă uit în jur și am zis că miroase din hol. Am luat două gâturi, iau sticla de la gură și nu știu să vă reproduc sentimentul, când mi-am dat seama că ceva nu e în regulă am vrut să o strig pe mama și nu am mai putut.", a povestit Livian pe canalul său de Youtube.

Citeste si: SECRETUL ținut ascuns de Emi Pian. S-a aflat câți bani făcea pe zi. Suma e șocantă! - capital.ro

Citeste si: Bianca, mesaj surprizător după ce s-a apropiat din nou de Livian: "Devii persoana..."

Livian, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat după ce a băut diluant?

La scurt timp după ce a băut diluant, Livian a fost descoperit de mama sa care a alertat autoritățile. Ulterior, concurentul de la "Puterea Dragostei" a ajuns la spital, iar medicii au intervenit rapid pentru a remedia această problemă. Din fericire, totul s-a teminat cu bine.

Livian, la un pas de moarte. Astfel, concurentul de la "Puterea Dragostei" a reușit să panicheze pe toată lumea când avea doar câțiva ani, însă intervenția rapidă a medicilor i-a salvat viața.

Citeste si: Puterea dragostei 24 iunie. Ramona, surpriză emoționantă de ziua ei. Mesajul primit de la fiul ei

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies