Livian, de la "Puterea dragostei", schimbare uluitoare de look! Iata cum arata acum! Sustinatorii sai au fost socati!

Bianca si Livian s-au cunoscut si s-au indragostit in casa "Puterea dragostei" devenind rapid unul dintre cele mai reusite cupluri formate in emisiune.

Livian si Bianca formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la "Puterea dragostei", insa problemelenu au incetat sa apara intre cei doi amorezi, mai ales in ultima perioada. Acestia au ajuns sa isi spuna cuvinte grele si sa se certe fie din cauza interventiilor nefaste venite din partea lui Nelson Mondialu, tatal lui Livian, fie din cauza intrigilor lansate de colegii din casa "Puterea dragostei".

Cei doi pare ca au o relatie speciala si ca se iubesc, insa deseori relatia dintre ei devine tensionata si apar zvonuri potrivit carora o despartire este iminenta. Vorbele nu s-au concretizat insa niciodata iar cei doi merg impreuna mai departe, trecand peste orice greutate care le apare in cale.
Ca dovada a iubirii pe care i-o poarta, Livian ii face des declaratii de dragoste publice Biancai.

De curand, Livian a publicat pe contul lui de socializare imagini inedite, in care apare cu un look total schimbat. Acesta a recurs la o transformare uluitoare a parului. Iata cum arata acum:

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate