Livian a spus totul despre legătura cu Ella: "Între mine și Ella a existat un foculeț și s-a legat..." Se schimbă tot ce știam până acum! Bianca are dreptate?

Pentru că s-a discutat foarte mult despre o posibilă relație între Ella și Livian, acum, concurentul de la "Puterea Dragostei" a hotărât să dea cărțile pe față. Care este adevărul?


In articol:

Este sau nu întemeiată gelozia Biancăi? Au ieșit la iveală noi informații despre apropierea dintre Livian și Ella, concurentul fiind cel care a spus tot adevărul în legătură cu acest subiect.

Citeste si: Durere si lacrimi! Andra Volos a facut anuntul sfasietor in urma cu putin timp: ''Am aflat cu durere in suflet...''

Livian a spus totul despre legătura cu Ella: "Între mine și Ella a existat un foculeț și s-a legat..." Se schimbă tot ce știam până acum! Bianca are dreptate?

Atât Livian, cât și Ella au susținut că pe ei îi leagă doar o simplă prietenie, însă Bianca simte că la mijloc este vorba despre sentimente mult mai puternice.

După ce s-a insistat foarte mult pe acest subiect, Andreea Mantea a vrut să lămurească situația, astfel că l-a întrebat direct pe Livian ce simte pentru Ella.

Citeste si: Philip a facut anuntul, spre bucuria fanilor! Care este primul lucru pe care il face la intoarcerea in tara!

"Între mine și Ella a existat, la început, un foculeț, o plăcere. Eu am simțit-o din partea amândurora, dar cum am început prin acele săgeți, Ella a povestit din altă parte ce a auzit, alea au pus benzină pe foc. Ne-am îndepărtat, am mai avut certurile noastre, tachinările noastre, i-am adus cozonaci, am mai vorbit și s-a legat o relație de prietenie. Atât. Se vedea dacă o doream. Am dorit pe altcineva mai mult, pe Andreea Pirui. Între mine și Ella a fost un fel de atracție.", a spus Livian. 

Bianca a fost vizibil deranjată de mărturisirile lui Livian, iar acest lucru a putut fi observat cu ușurință pe chipul ei.

Citeste si: Imagini fabuloase cu Dani Mocanu! S-a apucat de grătar și s-a ”torpilat” monumental

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate