EXCLUSIV Livian a răspuns la cea mai grea întrebare: "Dacă ar fi să aleg între Bianca și familia mea..."

,

Livian a răspuns la cea mai grea întrebare. Ce ar face fostul concurent de la "Puterea Dragostei" dacă ar fi nevoit să ia o decizie în acest sens.


In articol:

Livian a răspuns la cea mai grea întrebare. Relația lui cu Bianca nu a fost văzută cu ochi buni de tatăl său, astfel că, în familia lor, acesta a fost un motiv de discuție în permanență. Ce ar alege Livian între Bianca și familia lui?

Citeste si: Bianca s-a dat de gol și a dezvăluit o informație importantă. Livian a reacționat: "Vezi cum te grăbești?" Ce se întâmplă între ei?

Livian a răspuns la cea mai grea întrebare: "Dacă ar fi să aleg între Bianca și familia mea..."

Livian a fost prins de multe ori la mijloc între relația cu Bianca și familia lui. Cu toate acestea, până în prezent, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a reușit să găsească o cale de mijloc, astfel încât să nu fie pus în situația de a face o alegere. Dacă lucrurile s-ar îndrepta în această direcție, Livian ar fi pregătit pentru a gestiona lucrurile. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru Kanal D cum ar reacționa într-o astfel de situație.

"E o întrebare bună, dar pe care o să o evit banditește. Dacă ar fi să alegi între Bianca și familia ta, ce ai alege? Ei bine, dragilor, aș face în așa fel ca Bianca să fie familia mea.", a spus Livian.

Cu siguranță răspunsul lui Livian îi va umple sufletul de bucurie Biancăi, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" dând de înțeles că nu este dispus să renunțe atât de ușor la iubirea pentru Bianca.

Citeste si: Cum au fost surprinși Bianca și Livian după Marea Finală? Asta spune totul despre relația lor

Ce s-a schimbat între Bianca și Livian după Marea Finală? Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a recunoscut: "Am intrat pe un drum..."

Ce s-a schimbat între Bianca și Livian după Marea Finală? Fanii celor doi au observat o apropiere, iar acum, Livian a făcut dezvăluirea.

Ce s-a schimbat între Bianca și Livian după Marea Finală? Au fost desemnați marii câștigători ai sezonului cu numărul doi și se pare că acest lucru a reușit să îi aducă din nou împreună.

Bianca și Livian au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Puterea Dragostei", astfel că, de fiecare dată când sunt unul în preajma celuilalt, susținătorii celor doi sunt în extaz. Vestea că au câștigat marele premiu și mult râvnitul trofeu i-a bucurat enorm pe cei care i-au urmărit de-a lungul timpului. După terminarea sezonului cu numărul doi al emisiunii "Puterea Dragostei", Bianca și Livian s-au apropiat din nou, deși încă nu formează un cuplu în mod oficial.

Acum, într-un interviu exclusiv pentru Kanal D, Livian a dezvăluit ce s-a schimbat între el și Bianca după Marea Finală și ce relație au în prezent.

"Contul, asta s-a schimbat după Marea Finală și la mine și la Bianca. Din pricina faptului că stau la ea, legătura dintre noi s-a intensificat, s-a închegat, am intrat pe un drum optimist. Vedem cum suntem în aceeași casă, stăm amândoi, ea face mâncare, eu fac curat, ea face curat, eu fac mâncare. Chestii mici care ne apropie, adică vedem băi și el e un bărbat de casă, și eu sunt o femeie de casă, asta contează foarte mult.", a spus Livian.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian, sărut în paşi de dans! Imagini unice cu cei doi îndrăgostiţi!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lui Nicos i s-au aprins calcaiele: o vrea! Ce a aflat Nicos de la Cristian

BREAKING Noi doze de vaccin Pfizer BioNTech ajung în România

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Mihai i-a dat papucii Alexandrei si asteapta sa vina alta fata in casa dragostei. Cum a reactionat Alexandra

Mihai, strategie socanta! De ce a chemat-o pe Adriana in camera rosie? "Fereasca-ma Dumnezeu!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies