Livian a dansat la sentiment cu o pretendenta. Reactia neasteptata a Biancai

Livian si Bianca sunt din ce in ce mai departe de impacare. El a dansat la sentiment cu o fata din casa, ea nici nu s-a uitat la ei. Iata filmarea


In articol:

Bianca si Livian par sa o ia pe drumuri separate, iar acest lucru este din ce in ce mai evident si din partea Biancai. Desi bruneta a facut o multime de incercari sa se impace cu Livian, se pare ca totul are si un sfarsit, iar Bianca si-a gasit puterea sa mearga mai departe, fara el.

In emisiunea dea stazi, Livian a primit de la Ella o pedeapsa grea: sa danseze cu Ramona si sa se uite doar in ochii ei in timp ce sunt imbratisati. Livian a trebuit sa-si scoata si ochelarii de soare, la cererea Ellei, iar dansul s-a desfasurat la cativa metri de Bianca.

In trecut, Bianca suporta cu greu sa il vada pe fostul iubit cu o alta fata, insa de data aceasta, bruneta nici macar nu s-a uita la cei doi.

Livian nu s-a simtit in largul lui deloc! Sa il fi intimidat privirile Ramonei? Sau sa fi sesizat ca Bianca e total absenta, iar acest lucru sa il fi deranjat? Cert este ca Livian nu a vrut sa duca dansul la bun sfarsit si chiar i-a spus Ellei cu repros ca si el ii va da o pedeapsa aspra ei, cand va avea ocazia, ca revansa.

Iata momentul in care Livian si Ramona au dansat impreuna in fata Biancai:

Citeste si: Ce face Livian pentru a o uita pe Bianca? A găsit cea mai bună soluție: "Tratament la suferință"

Citeste si: Cum arată Bianca de la "Puterea Dragostei" nemachiată?

Citeste si: Livian a detonat bomba: "Eu si Ella ne-am sarutat, ne placem foarte mult"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate