LIVE UPDATE Ziua 338 de război în Ucraina: Ucraina va primi încă 60 de tancuri din partea Poloniei. Cel puțin 11 persoane și-au pierdut viața în urma atacului asupra Kievului

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 ian 2023, 14:22

Rușii au bombardat orașul Kiev și cel puțin 11 persoane și-au pierdut viaț

Sursa: Facebook

În a 338-a zi de război, Rusia pare să se răzbune pe Ucraina, după ce Statele Unite ale Americii și Germania au anunțat că vor trimite tancuri moderne pe frontul din Ucraina. Kievul pune noi nume pe lista civililor morți din cauza Rusiei.

UPDATE ORA 14:00. Ministrul de Externe german a declarat că Europa luptă împotriva Rusiei

Rusia a cerut explicații, după ce Annalena Baerbock, ministrul de Externe al Germaniei, a spus că Europa se luptă cu Rusia. Ulterior, Franța și Germania au spus că acest lucru nu este adevărat și că ajutorul militar oferit Ucrainei nu înseamnă participarea la conflict.

UPDATE ORA 12:00. Ucraina va primi încă 60 de tancuri din partea Poloniei

Mateusz Morawieck, premierul Poloniei, a anunțat că țara sa

va mai trimite încă 60 de tancuri Ucrainei. Acestea vor suplimenta cele 14 tancuri Leopard pe care urmează să le furnizeze armatei ucrainene.

UPDATE ORA 11:30. Cel puțin 11 persoane și-au pierdut viața în urma atacului asupra Kievului

Rușii au bombardat orașul Kiev și cel puțin 11 persoane și-au pierdut viața, iar alte 11 au fost rănite. Atacul a dus la întreruperea alimentării cu energie electrică

atât în Kiev, cât și în alte regiuni.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Citește și: SUA va desemna Wagner drept grup criminal transnațional!

UPDATE ORA 10:00. Mai multe persoane au murit în regiunea Donețk

Rușii au bombardat, din nou, regiunea Donețk, iar

șase persoane și-au pierdut viața. 12 ore au bombardat rușii regiunea, folosind aproximativ 50 de obuze, conform presei ucrainene.

Șase persoane și nouă răniți au fost înregistrați în Donețk.

LIVE UPDATE Ziua 377 de război în Ucraina: Ucraina vrea pedepsirea rușilor care au ucis un prizonier ucrainean neînarmat

UPDATE ORA 08:90. Volodimir Zelenski cere noi arme și mai multe sancțiuni asupra Rusiei

Volodimir Zelenski susține că singura modalitate prin care Ucraina poate să câștige războiul împotriva Rusiei este să învingă armata invadatoare, motiv pentru care are nevoie de mai multe arme.

„Această agresiune rusă poate și ar trebui oprită doar cu arme adecvate. Statul terorist nu va înțelege altceva. Arme pe câmpul de luptă. Arme care ne protejează cerul. Noi sancțiuni împotriva Rusiei, adică arme politice și economice”, a declarat președintele ucrainean.

 

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!