LIVE UPDATE Ziua 319 de război în Ucraina. O persoană a fost ucisă în urma atacului asupra unei centrale din regiunea Donețk

Author: Alina Petre

O persoană a fost ucisă în urma atacului asupra unei centrale din regiunea Donețk

Ucraina se află în ziua 319 de război, după invazia rusă. O persoană a fost ucisă în urma atacului asupra unei centrale din regiunea Donețk.

Luptele dintre forțele ruse și ucrainene au continuat în perioada Crăciunului ortodox, afirmă Ministerul britanic al Apărării, cu toate că Vladimir Putin a spus că oprește bombardamentele pentru 36 de ore.

Citește și: Pentagon: Rusia continuă bombardamentele în Ucraina, deși Vladimir Putin a anunțat un armistițiu pentru o perioadă de 36 de ore

O persoană a fost ucisă în urma atacului asupra unei centrale din regiunea Donețk

Update 13:30 O persoană a fost ucisă în urma atacului asupra unei centrale din regiunea Donețk.

Bombardamentele Rusiei din timpul nopții asupra regiunilor din estul Ucrainei au provocat cel puțin o victimă, au anunțat duminică oficialii, după ce Moscova a pus capăt unui armistițiu unilaterl de Crăciun și a promis că va continua să lupte până când va învinge.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Update 13:00 Statul Major General al Ucrainei susține că forțele de la Kremlin au lansat nouă atacuri cu rachete, trei atacuri aeriene și au efectuat 40 de atacuri cu rachete în ultima zi.

Curs valutar BNR 10 martie 2023: Cât valorează un euro vineri? Cele mai noi cotații pentru principalele valute

În ciuda faptului că Vladimir Putin a declarat o „încetare a focului" de-a lungul liniei de front, trupele rusești au continuat să efectueze lovituri, susține Ucraina, transmite Sky News.

Update 12:00 Reuters anunţă că două centrale termice au fost avariate de bombardamentele ucrainene în părţile controlate de Rusia din regiunea Doneţk a ţării, au declarat duminică oficiali instalaţi de Moscova. 

Citește și: Vladimir Putin oprește războiul din Ucraina pentru 36 de ore, pentru ca ucrainenii care au mai rămas în viață să serbeze Crăciunul pe rit vechi