Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 21, luni, 8 martie 2021 - VIDEO. Andreea Mantea, surpriză uriașă pentru o măicuță!

,
Andreea Mantea
Andreea Mantea și copiii crescuți de măicuță[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” începe la Kanal D, de la ora 23:00. Poți urmări emisiunea și online, Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Andreea Mantea a pregătit pentru dumneavoastră în această seară, de la ora 23:00, la Kanal D o ediție specială, de suflet.

Îndrăgita prezentatoare a reality-show-ului "Trăiri alături de Andreea Mantea" merge la o mânăstire, unde o va cunoaște pe măicuța Serafim, care a crescut numeroși copii.

Vezi Online Video ediția de luni, 8 martie 2021, a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” Live pe Kanal D

Andreea Mantea îi va cunoaște mai întâi pe copiii crescuți de măicuța Serafim. Andreea Mantea va remarca faptul că este un singur băiat, printre numeroase fete.

"Cum te descurci tu singur, printre atâtea fete?", îl va întreba Andreea Mantea pe băiețel. El este foarte harnic și muncește cot la cot cu fetele.

Copiii vor clarifica în reality-show-ul "Trăiri alături de Andreea Mantea" de ce îi spun "Mami" măicuței Serafim. "Ea ne-a crescut pe toți, încă de când aveam câteva luni", dezvăluie una dintre fete.

De 8 Martie, Ziua Femeii, copiii i-au pregătit și ei o surpriză lui "Mami" a lor, această vizită specială a Andreei Mantea. Măicuța va fi nespus de emoționată când îi va vedea pe copii transmițându-i "La mulți ani".

Măicuța Serafim
Măicuța are parte de o surpriză uriașă din partea copiilor pe care i-a crescut[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ce dezvăluiri va face măicuța și ce povești interesante va avea de spus veți afla doar urmărind de la ora 23:00 reality-show-ul "Trăiri alături de Andreea Mantea", la Kanal D.

Andreea Mantea, propriul reality-show la Kanal D

După ce a realizat și prezentat primele două sezoane ale reality-show-ului de succes Puterea Dragostei de la Kanal D, Andreea Mantea a început un nou proiect la postul nostru de televiziune, și anume reality-show-ul "Trăiri alături de Andreea Mantea".

În acest show vedem multe lucruri interesante din viața Andreei Mantea.

David, băiețelul Andreei Mantea, apare și el des în emisiune.

Fie că merge în vizită la anumite persoane sau personalități, fie că stă acasă și se bucură de momente speciale în compania băiețelului ei, David, Andreea Mantea ne propune un reality-show extrem de interesant. Putem, astfel, pătrunde în mica intimitate a frumoasei și talentatei prezentatoare TV.

Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzată în fiecare luni, de la ora 23:00.

Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” poate fi urmărită atât la TV, cât și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.    

Citeste si: Andreea Mantea, gest impresionant de altruism pentru o mama speciala! Urmariti o editie captivanta "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de ziua femeii, pe 8 martie, de la ora 23:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 5 martie 2021 - VIDEO Bianca Drăgușanu, apariție de senzație! Cu cine va fi văzută

Nicolae Ciucă și-l ia consilier și pe Gică Popescu și se stabilește un nou record

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Andreea Mantea, gest impresionant de altruism pentru o mama speciala! Urmariti o editie captivanta "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de ziua femeii, pe 8 martie, de...

Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 20, luni, 1 martie 2021 - VIDEO. Raluca Bădulescu își arată colecția impresionantă de pantofi!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies