Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 20, luni, 1 martie 2021 - VIDEO. Raluca Bădulescu își arată colecția impresionantă de pantofi!

,
Raluca Bădulescu și Andreea Mantea
Raluca Bădulescu și Andreea Mantea[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” începe astăzi, la Kanal D, după ora 23:00. Poți urmări emisiunea și online, Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Reality-show-ul „Trăiri alături de Andreea Mantea” ajunge astăzi la ediția cu numărul 20. Ediția va fi difuzată într-o zi specială, 1 martie, care vine cu o dublă aniversare, atât Mărțișorul, cât și împlinirea a 14 ani de Kanal D!

Andreea Mantea, care a prezentat primele două sezoane ale reality-show-ului

Puterea Dragostei la Kanal D, se va afla față în față cu Raluca Bădulescu, jurat "Bravo, ai stil", emisiune difuzată, de asemenea, de postul nostru de televiziune.

Vezi Online Video ediția de luni, 1 martie 2021, a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” Live pe Kanal D

Raluca Bădulescu o va impresiona pe Andreea Mantea cu colecția ei de pantofi.

"Ați mai văzut vreodată o sută de perechi de pantofi?", va întreba Andreea Mantea. Raluca Bădulescu îi va spune ce înseamnă pentru ea să aibă o colecție impresionantă de haine și pantofi și îi va dezvălui cum a renunțat la mâncare pentru a-și achiziționa ce visa.

Colecția de pantofi a Ralucăi Bădulescu
Colecția de pantofi a Ralucăi Bădulescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

"Ești regina pantofilor", îi spune Andreea Mantea Ralucăi Bădulescu. Raluca Bădulescu mai este cunoscută drept "Regina Regească", ea având și o linie vestimentară ce poartă acest nume. 

Raluca Bădulescu a fost jurată a celui de al șaselea sezon "Bravo, ai stil! Celebrities", competiție ce s-a încheiat cu triumful Alexandrei Ungureanu. Cântăreața a demonstrat că are nu numai voce, ci și stil

vestimentar și a plecat acasă cu premiul de 100.000 de lei destinat câștigătoarei. Din juriul "Bravo, ai stil! Celebrities" au mai făcut parte Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu.

"Trăiri alături de Andreea Mantea", reality-show-ul de luni seară de la Kanal D

După două sezoane de Puterea Dragostei, Andreea Mantea se află în centrul reality-show-ului "Trăiri alături de Andreea Mantea".

În reality-show apare des și băiețelul Andreei Mantea, simpaticul David, care este implicat în diverse activități sau îi spune mamei sale ce sentimente și trăiri are.

Andreea Mantea mărturisea că decizia de a renunța la proiectul Puterea Dragostei, care a fost unul foarte drag pentru ea, l-a avut în centru pe David, pentru ca acesta să fie aproape de familia lui și să meargă aici la școală.

“Am fost îndrumată de Dumnezeu în orice decizie pe care am luat-o, am făcut exact cee ace am simțit. Dumnezeu mi-a fost alături și am simțit că este cea mai înțeleaptă decizie, este, cu singuranță, cea mai bună decizie pentru sufletul meu.

Vă mulțumesc din tot sufletul că mi-ați fost alături și m-ați sprijinit enorm cu mesajele voastre de încurajare”, spunea Andreea Mantea.

Dacă vreți să urmăriți în această seară, de la ora 23:07, emisiunea "Trăiri alături de Andreea Mantea" Live Video Online, tot ce trebuie să faceți este să accesați, de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil,  https://www.kanald.ro/live.html.  

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum a petrecut Andreea Mantea de Valentine's Day! A publicat o noua fotografie cu iubitul ei

Fost președinte de stat care va face pușcărie pentru ultraj la adresa justiţiei

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Andreea Mantea, lacrimi de durere: ”Îmi lipsește enorm...” Vedeta a fost surprinsă în cel mai trist moment, la mormântul unei persoane importante din viața ei

În această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la 22:30! Andreea Mantea: “Am simțit că am două mame!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies