Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 9 aprilie 2021 - VIDEO

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

Ediția de astăzi a Teo Show se anunță, ca de obicei, foarte interesantă. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Vom vedea imagini cu Maria, Musty și Raluca Dumitru de la Survivor România. Recent au intrat 4 concurente la Survivor România, printre care și Raluca Dumitru.

O vom mai vedea pe Andreea Raicu, va apărea și cunoscuta interpretă Elena Merișoreanu, care va cânta câteva piese.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

O vom mai vedea pe prezentatoarea știrilor meteo de la Kanal D, Anca Ciota.

Totodată, îl vom vedea și pe Giani Kiriță, fostul concurent și ulterior antrenor la Exatlon.

Bursucu Adrian Cristea și Teo Trandafir
Bursucu Adrian Cristea și Teo Trandafir

Giani Kiriță a avut o evoluție foarte bună atunci când a participat în calitate de concurent la Exatlon România, dându-le sfaturi foarte bune concurenților și ca antrenor.

Giani Kiriță intra în conflicte, își provoca adversarii atât ca jucător, cât și antrenor. Giani Kiriță, fost fotbalist la Dinamo și ulterior în Turcia, are și diplomă de antrenor de fotbal.

Teo Show, o emisiune de divertisment de succes

Teo Show se află la cel de al optulea sezon la Kanal D.

Prezentată de Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea, emisiunea Teo Show este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Nu de puține ori emisiunea a fost lider de audiență absolut pe tronsonul ei orar

Emisiunea aduce în atenția publicului subiecte de interes, atât din domeniul showbiz-ului, cât și din alte domenii. Invitați sunt, zilnic, vedete și oameni care realizează lucruri în diferite domenii de activitate.

Bursucu Adrian Cristea, la origine coregraf, dezvăluia că a învățat foarte multe lucruri de televiziune tocmai de la colega lui de platou, Teo Trandafir.

Teo activează în televiziune de circa 3 decenii.

"Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea.

Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști", declara Bursucu Adrian Cristea despre Teo într-un interviu pentru click.ro.

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri între orele 15:00 și 17:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina  https://www.kanald.ro/live.html  și să te bucuri de show-ul prezentat de Teo și Bursucu.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 8 aprilie 2021- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 8 aprilie 2021 - VIDEO

VIDEO| Angela Merkel îi îndeamnă pe germani să-l voteze pe Armin Laschet pentru ca ţara 'să rămână stabilă'

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 7 aprilie 2021 - VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 6 aprilie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies