Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 7 aprilie 2021 - VIDEO

,
Bursucu și Teo Trandafir
Bursucu și Teo Trandafir

O nouă ediție interesantă Teo Show este difuzată astăzi, la ora 13:00, la Kanal D. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Ieri, la Teo Show, am văzut mai multe imagini cu Ana Porgras, Jador și Zanni de la Survivor România 2021. Este cunoscut scandalul ce a început după ce Jador a nominalizat-o pe Ana Porgras pentru părăsirea competiției.

Jador însuși recunoștea că nu ar fi trebuit să o nominalizeze, însă artistul a trebuit să ia o decizie, iar aceasta a fost cea mai bună pentru el. În urma votului publicului, Ana Porgras a părăsit competiția.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Astăzi, la Teo Show, le vom vedea pe alte concurente de la Survivor România 2021: Andreea Antonescu, Roxana Nemeș, Roxana Ghiță și Marilena.

“S-a încheiat aici, nu este nicio problemă. Mă bucur că tot ce am trăit până în acest moment m-a întărit… Sunt ușor tristă, aș spune, pentru că m-am simțit destul de bine, în ciuda unor discuții. Sunt super fericită că plec, pentru că îmi este enorm de dor de fetia mea. Nu aș putea purta pică nimănui”, spunea Andreea Antonescu imediat după ce a părăsit competiția “Survivor România”

Andreea Antonescu, la fel ca și alte Faimoase, a avut probleme serioase în a face față sportivelor care fac parte din echipa Războinicelor.

În echipa Faimoșilor chiar a fost, la un moment dat, o dispută cauzată de faptul că fetele nu prea aduceau puncte pe traseu.

Leonard Miron, invitat la rubrica Tabu

La rubrica Tabu invitatul va fi astăzi fostul prezentator TV Leonard Miron.

Fosta vedetă TV s-a stabilit în Marea Britanie, unde locuiește alături de iubitul spaniol, Miguel.

Vom vedea ce dezvăluiri mai are de făcut Leonard Miron, care a ales să trăiască în afara țării. Un talentat prezentator TV, Leonard Miron a lucrat ani buni în televiziune și a prezentat inclusiv Eurovision.

Leonard Miron, invitat la rubrica Tabu
Leonard Miron, invitat la rubrica Tabu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Îi vom mai vedea astăzi, la Teo Show, pe doctorul Ovidiu Peneș și pe Emily Burghelea, fosta asistentă TV care a devenit de curând mămică.

Emisiunea „Teo Show” face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri între orele 15:00 și 17:00. Dacă dorești să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html   atunci când aceasta este difuzată la postul Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 6 aprilie 2021- VIDEO

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 6 aprilie 2021 - VIDEO

RAZIE în București a polițiștilor de la Brigada Rutieră: Amenzi de 80.000 de lei și 20 de permise auto reținute

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 5 aprilie 2021 - VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 2 aprilie 2021- VIDEO Nicușor Stan ne arată locuința lui luxoasă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies