Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 5 aprilie 2021 - VIDEO

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție interesantă Teo Show este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă luni, ca de fiecare dată, cu subiecte foarte interesante și invitați speciali.

Le vom vedea astăzi, la Teo Show, pe fostele concurente Survivor România Simona Hapciuc și Ana Porgras, care au făcut parte din echipa Faimoșilor, dar și pe Maria Hingu, ce a făcut parte din echipa Războinicilor.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Îi vom mai vedea pe cântărețul Andrei Neagu și pe soții Gabriela Comăneci și Vitalie Cortac, ambii interpreți. Dacă Gabriela cântă ca solistă într-un taraf, soțul ei, Vitalie, este saxofonist.

Cântăreții pe care îi vom vedea astăzi în platou ne vor și interpreta, desigur, piese.

Teo Trandafir și Bursucu vor avea pentru voi și alte surprize.

Emisiunea Teo Show, care se află la cel de al optulea sezon la Kanal D, este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori. De numeroase ori emisiunea a fost lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar.

Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu, la al optulea sezon de Teo Show la Kanal D

Teo Trandafir și Bursucu, prieteni în afara micului ecran

Teo Trandafir și Bursucu nu au numai o relație profesională foarte bună, ci sunt și prieteni în afara orelor de emisie.

Ambii sunt părinți și își împărtășesc unul altuia experiențe din viața personală, mai ales în ceea ce îi privește pe copiii lor.

Fiind părinte de mai mult timp, Teo are mai multe sfaturi pentru colegul ei mai tânăr, Bursucu.

Bursucu Adrian Cristea recunoștea că Teo l-a învățat multe lucruri și în privința televiziunii. Teo activează de circa 3 decenii în acest domeniu, așa că meseria aceasta nu mai are niciun secret pentru ea.

"Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea.

Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști", declara Bursucu despre Teo Trandafir într-un interviu pentru click.ro.

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Dacă dorești să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când aceasta este difuzată la TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 2 aprilie 2021- VIDEO Nicușor Stan ne arată locuința lui luxoasă!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Roxana Nemeș a dat cărțile pe față. A venit în platoul Teo Show și a dezvăluit totul despre un Faimos: „Încearcă să manipuleze și nu prea îi merge!”

Deși vaccinații transmit coronavirusul, INSP dă vina pe ei pentru creșterea cazurilor: În octombrie, așteptăm 15.000 pe zi

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 2 aprilie 2021- VIDEO Nicușor Stan ne arată locuința lui luxoasă!

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 1 aprilie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies