Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 25 septembrie - VIDEO Cristi Brancu vine cu dezvăluiri din showbiz!

,
Cristi Brancu
Cristi Brancu vine la Teo Show

Cristi Brancu este invitatul lui Teo și al lui Bursucu în emisiunea Teo Show de vineri, 25 septembrie. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Cristi Brancu revine la Teo Show cu dezvăluiri bombă din showbiz.

Cunoscutul prezentator de emisiuni TV mondene are mai multe lucruri de spus despre vedetele de la noi, și o va face în exclusivitate astăzi la Teo Show, alături de simpaticii prezentatori de la Kanal D Teo Trandafir și Bursucu.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Tot în emisiunea de astăzi vom urmări imagini exclusive realizate de paparazzi cu Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, care, din păcate, în ultimii ani și-a pierdut averea.

Irinel Columbeanu coboară de la volanul unui SUV, ceea ce reprezintă, totuși, o veste bună, având în vedere ultimele informații din tabloide, potrivit cărora s-ar confrunta cu grave probleme financiare.

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu, la volanul unui SUV

Irinel Columbeanu apărea în Topul Forbes al celor mai bogați români în 2008, cu o avere estimată la circa 100 de milioane de euro.

Criza financiară l-a afectat serios pe Irinel Columbeanu. Omul de afaceri a luat un credit de 5,1 milioane de euro pentru a-și finanța afacerea cu materialul de construcții creat de el, "columbenit", însă aceasta a eșuat, iar Columbeanu a ajuns să piardă cele 56 de terenuri pe care le avea în Ciolpani, zonă în care își și construise superba vilă de la Izvorani.

Fetița lui Irinel Columbeanu, Irina, locuiește în prezent în Statele Unite, alături de mama ei, Monica Columbeanu și de iubitul acesteia, miliardarul Mr. Pink.

Ana Barnoschi ne arată cum trage cu pistolul!

În aceeași emisiune incendiară Teo Show de astăzi, de la ora 15:00, frumoasa vedetă Kanal D Ana-Maria Barnoschi ne arată cum știe să tragă cu pistolul și cu arcul.

Imagini în exclusivitate dintr-un parc de aventuri ne vor arăta cât de neînfricată este îndrăgita și frumoasa prezentatoare TV. Ana Barnoschi va încerca și tiroliana.

Nu ratați emisiunea Teo Show de la ora 15:00 pe Kanal D. Puteți urmări emisiunea și Live Video Online, accesând https://www.kanald.ro/live.html.  

 

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 24 septembrie - Partea întâi - VIDEO. Livian reintră în emisiune!

Patriarhia avertizează Guvernul: 'A vorbi despre anularea sărbătorii de Crăciun este total deplasat'

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 23 octombrie - Partea a doua VIDEO. Alexandra rupe prietenia cu Marinescu!

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 23 octombrie - VIDEO O nouă ediție incendiară!

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 23 octombrie - VIDEO. Scandal monstru pe moștenire!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies