Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 22 ianuarie - VIDEO

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție "Teo Show" începe vineri la Kanal D, de la ora 15:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Teo Trandafir și Bursucu vor avea noi invitați speciali și au pregătit noi surprize pentru telespectatori.

Zilele trecute Emily Burghelea a dezvăluit, în exclusivitate la Teo Show, că se pregătește să aibă o fetiță. Vedeta este însărcinată în luna a șaptea.

Bursucu și Teo Trandafir
Teo Show, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Printre vedetele pe care le vom vedea astăzi la Teo Show se numără Alexandra Ungureanu, care va apărea alături de nepoatele sale, Grațiela Duban, Liviu Guță, împreună cu soția sa, Roxana și Simona Hapciuc de la Survivor, alături de prietenele ei. Totodată, cunoscutul interpret de muzică de petrecere Cristian Rizescu ne va cânta.

Teo Show, care a ajuns la sezonul numărul 8 la Kanal D, este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România. Nu de puține ori Teo Show a fost lider de piață pe tronsonul său orar.

Emisiunea „Teo Show” poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 15:00 la Kanal D, fie la TV, fie live video online, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.

Grațiela Duban a vorbit despre experiența Survivor România

Grațiela Duban a recunoscut că experiența Survivor România a fost una deosebit de dificilă pentru ea. Soția lui Andrei Duban a făcut parte din echipa Faimoșilor, existând în interiorul acestei echipe numeroase conflicte.

„Singura calitate pe care am descoperit-o la Survivor este că sunt deschisă să învăț din greșeli. Săptămâna ce a trecut a fost îngrozitor de grea din punct de vedere sufletesc, era o luptă în mine care nu se mai termina și nu înțelegeam de ce nu câștigă ori mintea, ori sufletul.

Într-o noapte mi-am spus că orgoliile nu au rost și a doua zi am vorbit cu Mihai (n.r.: Onicaș). Mi-am recunoscut greșeala, mi-am cerut iertare, Mihai m-a înțeles. Nu mă simțeam bine pentru că s-a produs acea ruptură de Mihai și am înțeles cât de important a fost el pentru mine. Greșeala a fost că atunci când m-a deranjat ceva nu i-am spus, m-am umplut de frustrări, de semne de întrebare, până s-a făcut un bulgăre mare, ca un bulgăre de zăpadă, și nu mai vedeam adevărul”, mărturisea Grațiela Duban.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 21 ianuarie- VIDEO

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 21 ianuarie - VIDEO

STUDIU de ultimă oră: Medicii au găsit ÎNCĂ un tratament eficient împotriva FORMELOR GRAVE de coronavirus

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 20 ianuarie - VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 19 ianuarie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies