Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 20 ianuarie - VIDEO

,
Bursucu și Teo Trandafir
Teo și Bursucu vă așteaptă cu o nouă ediție interesantă Teo Show

O nouă ediție interesantă Teo Show va începe astăzi, de la ora 15:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Teo și Bursucu au invitați speciali și în ediția de miercuri, 20 ianuarie, a îndrăgitei emisiuni Teo Show de la Kanal D.

Printre vedetele pe care le vom vedea astăzi, la Teo Show, se numără și Bodo, solistul trupei Proconsul, care va împlini în martie 53 de ani.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Bodo a trecut printr-o încercare foarte grea nu cu mult timp în urmă, artistul suferind un infarct miocardic.

„M-am simțit rău acum vreo trei săptămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, declara Bodo la TV în urmă cu câteva luni.

După ce a trecut cu bine peste episodul foarte dificil din viața lui, Bodo și soția acestuia, Loredana Marin, au luat decizia de a se muta

la țară împreună cu cei doi copii ai lor.

„Începând de azi, împreună cu Bodo și copiii, mergem pe un drum nou, necunoscut de noi, dar cunoscut de Dumnezeu! Ne-am mutat din București la țară. Suntem entuziasmați, bucuroși, liniștiți, încredințați că suntem unde trebuie si facem ce trebuie. Tot azi facem și 11 ani de când suntem căsătoriți. Azi suntem sănătoși în ciuda încercării prin care a trecut Bodo în urmă cu 3 săptămâni.

Azi a fost o zi plină de teste ale răbdării și îngăduințelor, dar am terminat cu happy end, zi, azi, azi, mâine nu e al nostru, e al Lui! Locuim în comuna Dobrești, jud. Argeș”,  anunța soția lui Bodo, Loredana Marin, pe pagina ei de Facebook.

Bodo și soția, Loredana Marin
Bodo, soția sa și cei doi copii s-au mutat la țară

Chiar dacă a trecut prin probleme grave de sănătate, Bodo a mărturisit că nu are niciun gând să renunțe la muzică, ci, dimpotrivă, se simte și mai inspirat să compună.

Ce vedete veți mai vedea la Teo Show astăzi

Printre vedetele despre care vom afla lucruri noi astăzi, la Teo Show, se mai află Ruby, Diana Bulimar, Sore sau Amna, care participă acum la reality-show-ul care face senzație, Survivor România, difuzat de joi până duminică la Kanal D, de la ora 20:00.

Totodată, vom mai afla astăzi ce are să ne spună legat de sănătate deja celebrul medic Ovidiu Peneș, care vine mereu cu sfaturi bune despre cum să avem un stil de viață sănătos.

Emisiunea „Teo Show” poate fi urmărită la TV, de la ora 15:00 și live video online, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. Emisiunea este difuzată de luni până vineri la Kanal D.

Citeste si: Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata de FATA!" Daniela Iliescu a recunoscut tot: "Ne-am gandit la nume"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata de FATA!" Daniela Iliescu a recunoscut tot: "Ne-am gandit la nume"

Selly a FĂCUT MEGA chef de ziua lui: manele, zeci de participanți, recital Tzancă Uraganu

Cutremur în media! S-a aflat cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea. Este celebră și au fost împreună 7 ani

Emily Burghelea a aflat daca va avea fetita sau baietel! Cum a facut ANUNTUL frumoasa vedeta in direct

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 19 ianuarie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies